• 瀏覽: 70,727
  • 回覆: 583
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-9-24 12:01 PM 發表

人工都冇得出,睇怕歸零
欠薪傳聞,管理層唔使發通告解話

熱賣及精選
引用:
原帖由 HKusers 於 2021-9-24 10:35 AM 發表

如果跌到市值0元 我會考慮收購
你收購完之後仲要孭海量街數

無糧出,跌20%算跌得少

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 11:56 AM 發表

Ching獨具慧眼,眾人皆醉你獨醒今年2月我出post,苦口婆心,提醒大家恆指過去幾十年三萬點係高位,小心中咗某啲人嘅詭計,當時某啲人話而家仲參考幾十年嘅老舊嘢有D又話上硬3幻6-4幻,信佢嘅人白白錯失千載難逢沽貨賺錢機會更甚者,之 ...
胡師兄過獎你也是高手,今時今日香港環境,真係吾跌也偷笑香討係好多打手,新手入股時要停一停想一想才好入股票,一定要定止蝕位,否則好悲哀下場,炒股轉身要快,勿同佢談戀愛

引用:
原帖由 九哥哥 於 2021-9-24 12:15 PM 發表

胡師兄過獎你也是高手,今時今日香港環境,真係吾跌也偷笑香討係好多打手,新手入股時要停一停想一想才好入股票,一定要定止蝕位,否則好悲哀下場,炒股轉身要快,勿同佢談戀愛
我就選擇分注入平貨,相信2年時間恆指可重返28000

比返啲錢喎,喎依家唔玩囉~~~

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 09:49 AM 發表

$1💰先諗啦😅

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 12:19 PM 發表

我就選擇分注入平貨,相信2年時間恆指可重返28000
上星期大手入左700,1772,2333,688,3303,1548,3993,2600等等作短線投資

趁低吸納

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-24 11:55 AM 發表

恆馳D車數據作大到未來三十年都量產唔到,搵鬼信啦,續航七百公里,三代無人駕駛,勁過特斯拉一倍,過多三十年都造唔到出來啦
一點都唔勁 區做唔到而已,但好多廠家做到,例如小鵬的P7 ,上年已經賣緊實車,NEDC706公里  一個月賣緊幾千台,講白了,系恒大尼間公司的問題,和中國制造無關

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-9-24 09:51 AM 發表

老千
咱們中國沒有老千

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 09:53 AM 發表

72蚊得番2蚊,有無人輸爆廠
應該唔少人損手
而且範圍唔細,但好似唔係損得多,但佔嘅人數多
近排你出街覺唔覺市道差咗,啲人買嘢度縮咗?
我好覺

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]