• 瀏覽: 71,619
  • 回覆: 584
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 香港尊貴市民 於 2021-9-24 11:35 AM 發表

我30蚊已經想死
30時也要放,空嗀公司都LONG HOLD

熱賣及精選
PPT造車系甘

吉利,比亞迪,蔚來,小鵬,理想,廣汽AEON 這幾家才是國內真正做電動汽車,其他好多都系PPT造車,完全靠吹

國際大笑話!

引用:
原帖由 一箭三鵰p 於 2021-9-24 10:58 AM 發表

大家要相信黨 矛事嘅,依家先係入貨好時機
相信黨就應該買內銀, 內銀係國家企業

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 09:49 發表

708 恒大汽車
醫療保健65751837

2.370 -0.540 (-18.557%)最高
2.750
成交股數
102.447M
前收市
2.910
1個月最高
8.500
市值
23.152B
創52周低
2.250
成交金額
246.319M
開市
2.730
1個月最低
2.680
賣空金額(23/09)
18.610M

我執返百幾點但太多柒操作

買恆大真弱智冇藥救......

望下有乜資產先啦,乜都冇,乜都生產吾到,糧都冇錢出,現價重有2百幾億?吾L係嘛,理應趺到1仙剩沽至岩!

恆馳D車數據作大到未來三十年都量產唔到,搵鬼信啦,續航七百公里,三代無人駕駛,勁過特斯拉一倍,過多三十年都造唔到出來啦

而家就襯番個上市編號

七零八 (708) 落

引用:
原帖由 九哥哥 於 2021-9-24 11:34 AM 發表

我去年己講含大系列全老千股,3月出POST己叫大家小心,點知比爛銅圍寸,現在才知真太遲,任何股要定止蝕價真係替買含大散戶傷感
Ching獨具慧眼,眾人皆醉你獨醒今年2月我出post,苦口婆心,提醒大家恆指過去幾十年三萬點係高位,小心中咗某啲人嘅詭計,當時某啲人話而家仲參考幾十年嘅老舊嘢有D又話上硬3幻6-4幻,信佢嘅人白白錯失千載難逢沽貨賺錢機會更甚者,之後幾次落二幻九,應該加咗唔少貨,如果中途未止蝕,而家應該蟹曬貨無錢執平貨

下一個仆街的可能是小米電動車, 如果雷軍真係大大投資落去

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 09:49 AM 發表

人工都冇得出,睇怕歸零

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-24 09:49 AM 發表

廿比換馬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]