• 瀏覽: 22,339
  • 回覆: 275
  • 追帖: 3
你地仲有無得話係淡淡自己講呢?都做好心理準備落價吧!

依家你地唔係簡單對住淡友潑婦罵街,而係同國家對著幹啊,仲可以繼續貪婪咁各人攬住幾層樓巨額升幅的利潤嗎?

再唔乖乖聽話既話,下場會,,,

熱賣及精選
香港只起工商廈

人民日報都出埋,呀爺真係放風了

未來增加供應又遇上加息週期, 2003年嘅褸災環境2023年又再歷史重演

引用:
原帖由 海灣宇宙 於 2021-9-23 04:32 PM 發表

硬好睇唔到

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-23 03:47 PM 發表

你地仲有無得話係淡淡自己講呢?都做好心理準備落價吧!

依家你地唔係簡單對住淡友潑婦罵街,而係同國家對著幹啊,仲可以繼續貪婪咁各人攬住幾層樓巨額升幅的利潤嗎?

再唔乖乖聽話既話,下場會,,,

香港高樓價,唔好話年輕人上唔到車,就算係中年人一樣上唔到車,俾你上到車都要一世做樓奴,何來安居樂業硬好仲幻想樓價大升

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-9-23 04:32 PM 發表

未來增加供應又遇上加息週期, 2003年嘅褸災環境2023年又再歷史重演
樓是要來住,不是要來炒的

擎天四千蚊一呎不是夢

引用:
原帖由 海灣宇宙 於 2021-9-23 04:32 PM 發表

係啊,已經上升到國家意志既高度喇

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-9-23 04:51 PM 發表

香港高樓價,唔好話年輕人上唔到車,就算係中年人一樣上唔到車,俾你上到車都要一世做樓奴,何來安居樂業硬好仲幻想樓價大升
習主席親自出手我就放心

香港地產商十宗罪

阿爺講得明明白白 施永青 汪敦敬等地代之流 最近仲不斷出黎扭曲阿爺意思 等國安拉佢地啦

香港樓價一定要跌

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-9-23 09:04 PM 發表

阿爺講得明明白白 施永青 汪敦敬等地代之流 最近仲不斷出黎扭曲阿爺意思 等國安拉佢地啦
國安未必得閑,海關啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右