• 瀏覽: 44,235
  • 回覆: 174
  • 追帖: 6
熱賣及精選
引用:
原帖由 .🐻️. 於 2021-9-22 08:18 PM 發表

人行前顧問李稻葵:恒大恐不復存在 將分拆為4部分
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210922/bkn-20210922150422016-0922_00842_001.html

今次要訓身買熊才可保命
恒大名字好快從此在世界中消失。😰😰😰😰😰

但黑期仍升100點...傻的嗎?

引用:
原帖由 .🐻️. 於 2021-9-22 08:26 PM 發表

扮升架 唔駛睇
咁明天會否跌1500點先?

有解決方法出左,大家唔洗估

好快停牌破產........所有股票變牆紙....😰😰😰😰😰

30天內還不到息就違約,10月底左右

引用:
原帖由 hkfootballer 於 2021-9-22 08:25 PM 發表

但黑期仍升100點...傻的嗎?
放消息出黎扮升,比時間大戶走貨

畀佢冧是一種懲罰,
中央政府只係壓制唔畀爆,不是唔畀佢冧,
恆大冧,也是給其他公司的一種警示,政府不一定會因為你們大需要出手救你們!
外國資金就係因為恆大在中國大,認為中國政府一定會拯救,大手買入恆大債券,
所以中國政府今次一定會畀恆大冧!

恒大破產主要死d外資同鄉港班反中地產霸懽而已!

引用:
原帖由 .🐻️. 於 2021-9-22 08:18 PM 發表

人行前顧問李稻葵:恒大恐不復存在 將分拆為4部分
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210922/bkn-20210922150422016-0922_00842_001.html

今次要訓身買熊才可保命
要汁都沒辦法

爆左

引用:
原帖由 hkfootballer 於 2021-9-22 08:26 PM 發表

咁明天會否跌1500點先?
一定會

引用:
原帖由 citizen2 於 2021-9-22 08:23 PM 發表

恒大名字好快從此在世界中消失。😰😰😰😰😰
變咗"新恒大"啦😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]