• 瀏覽: 10,852
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
一開市就跌咗500點。今日收市會跌幾多

附件

Screenshot_20210920-093302_ Money18.jpg(128.69 KB)

2021-9-20 09:34 AM

Screenshot_20210920-093302_ Money18.jpg

熱賣及精選
引用:
原帖由 cosisi 於 2021-9-20 09:43 AM 發表

有機會共富,五折賣香港樓?
如果真係咁呀......我諗好多人真係要燒炭

引用:
原帖由 前晚強勁的膠袋 於 2021-9-20 10:03 AM 發表

多謝林鄭就真 吾係反修例 吾會有一班人轉左玩美股同賣樓走  而家死係信政府個d咋
個八婆一味識死讀書正宗嘅高分低能

已經跌穿2萬4

引用:
原帖由 burgeon 於 2021-9-20 10:52 AM 發表

有咩問題?
我流血流汗打工搬磚,轉個頭又點解要交稅
交稅呢就正常嘅。 但係你叫人哋倒貼做蝕本生意呢就好有問題啦

好彩一早沽晒D貨 。跌多啲好不過我都唔會再入市啦

附件

image.gif(1.11 MB)

2021-9-20 12:20 PM

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-20 12:24 PM 發表

現在250平均線係幾多點??
唔好諗住入香港股市 香港已經俾大陸搞彎曬 ,要投資都投資美股

講咗幾個月㗎喇 而家先知就遲呀。 美帝開始加息人仔匯率好危。 呢個時候人仔跌美元升 中國好多恒大咁嘅公司會大鑊㗎

今日埋單跌821點守得住2幻4算係跌少咗。明日應該有少少反彈 有貨就減持啦。 我估23000都未必守得住

附件

Screenshot_20210920-163859_ Money18.jpg(140.23 KB)

2021-9-20 04:49 PM

Screenshot_20210920-163859_ Money18.jpg

準備抄家被共産,外資都鬥快掟貨點守到

引用:
原帖由 pompas 於 2021-9-20 06:34 PM 發表

有國安法穩住香港金融,消滅泛民黃線黑金,穩住社會,吸引外國資金投資,港股必定再創新高!
收皮啦!輸撚死你啊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]