• 瀏覽: 10,853
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-20 11:54 AM 發表

正常散戶表現~
正常散戶是血肉長城,這類是基金沽貨.

跌到兩萬邊就更多血肉長城出現,似當年卅的獅子,又似250的賊亞爸,

相信300的QQ,都會有這情況。

(以上只是推論,不代表會到價)

熱賣及精選
點數係跌好多, 不過, 成交額並唔算多, 奇怪

引用:
原帖由 cosisi 於 2021-9-20 03:23 PM 發表

正常散戶是血肉長城,這類是基金沽貨.

跌到兩萬邊就更多血肉長城出現,似當年卅的獅子,又似250的賊亞爸,

相信300的QQ,都會有這情況。

(以上只是推論,不代表會到價)
唔一定, 你講嗰隻, 背景係散戶跟隻股票談情, 如5號, 先會唔散仲兼夾死頂。如果, 面對炒股, 散戶係採取火燭人踩人策略~

引用:
原帖由 ahbobo76 於 2021-9-20 11:25 AM 發表

比英美澳加攞哂啲錢,咪死番嚟香港比人叫做(港廢流)香港廢物回流人士囉。
香港有排跌啦,要完善共產制度嘛。哈哈哈!!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-9-20 11:57 AM 發表

藍廢無錢飲下午茶, 美心酒樓又仆街~
香港有排跌啦,要完善共產制度嘛。哈哈哈!!!

今日埋單跌821點守得住2幻4算係跌少咗。明日應該有少少反彈 有貨就減持啦。 我估23000都未必守得住

附件

Screenshot_20210920-163859_ Money18.jpg(140.23 KB)

2021-9-20 04:49 PM

Screenshot_20210920-163859_ Money18.jpg

引用:
原帖由 JjNn9977 於 2021-9-20 04:49 PM 發表

今日埋單跌821點守得住2幻4算係跌少咗。明日應該有少少反彈 有貨就減持啦。 我估23000都未必守得住
老肖話二幻三守到~

準備抄家被共産,外資都鬥快掟貨點守到

有國安法穩住香港金融,消滅泛民黃線黑金,穩住社會,吸引外國資金投資,港股必定再創新高!

引用:
原帖由 pompas 於 2021-9-20 06:34 PM 發表

有國安法穩住香港金融,消滅泛民黃線黑金,穩住社會,吸引外國資金投資,港股必定再創新高!
A股沉睡咗幾耐??

引用:
原帖由 pompas 於 2021-9-20 06:34 PM 發表

收皮啦!輸撚死你啊

引用:
原帖由 JjNn9977 於 2021-9-20 07:37 PM 發表

收皮啦!輸撚死你啊
想當日黃絲泛民黑暴擾亂香港社會治安,民不聊生,市民怨聲載道,好彩有國安法保護香港,穩定的社會先吸引外資大量投入,港股必定再創新高!

聽黨話跟黨走。唔會衰。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]