• 瀏覽: 10,844
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 JjNn9977 於 2021-9-20 09:34 AM 發表

一開市就跌咗500點。今日收市會跌幾多
已跌超過600點

熱賣及精選
引用:
原帖由 Georgeguo 於 2021-9-20 09:38 AM 發表

中央約香港見地產商,要在香港干預市場搞共同富裕。市場擔心香港玩完?
仲諗住有得玩? 賣樓走個班而家笑緊我地香港人奴才咋

引用:
原帖由 cosisi 於 2021-9-20 09:43 AM 發表

有機會共富,五折賣香港樓?
如果真係咁呀......我諗好多人真係要燒炭

引用:
原帖由 JjNn9977 於 2021-9-20 09:59 AM 發表

如果真係咁呀......我諗好多人真係要燒炭
多謝林鄭就真 吾係反修例 吾會有一班人轉左玩美股同賣樓走  而家死係信政府個d咋

就算跌夠1000點,成交額都好細

擺明有人玩野

引用:
原帖由 Georgeguo 於 2021-9-20 09:38 AM 發表

中央約香港見地產商,要在香港干預市場搞共同富裕。市場擔心香港玩完?
無知真可悲🤔🤔

見到都開心,最好跌多啲,希望全曰跌多過1500點。

引用:
原帖由 前晚強勁的膠袋 於 2021-9-20 10:03 AM 發表

多謝林鄭就真 吾係反修例 吾會有一班人轉左玩美股同賣樓走  而家死係信政府個d咋
個八婆一味識死讀書正宗嘅高分低能

引用:
原帖由 cosisi 於 2021-9-20 09:53 AM 發表

全對,跌一千冇問題,但你明白跌一千意思是啥?

即是香港資金池被抽走5%,以後香港缺水,大家可共富.....一樣財富,

是但啦,共富就共富啦,D資金今日走,明日又來過,冇意思架,整死香港,定建設香港?你話呢?

下午倒升🤫🤫

又到咗 “你猜我猜你猜不猜“ 時間!

引用:
原帖由 前晚強勁的膠袋 於 2021-9-20 10:03 AM 發表

勁支持修例

400幾億成交可以跌800點,假到爆啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]