• 瀏覽: 66,775
  • 回覆: 689
  • 追帖: 189
支持

熱賣及精選
support 寶大, full version please.

早晨。

如果呢度跌落去,個莊招技真係好絕,
人人以為會調整下跌浪0.382或0.5,甚至0.618之際,
其實係回調0.236 即插,氣都無得透  

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2021-9-20 09:21 AM 發表

早晨。

人人以為會調整下跌浪0.382或0.5,甚至0.618之際,
早晨,茄子兄

我陪你熊熊過市,準備$$$

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2021-9-20 09:21 AM 發表

早晨。

呢啲位唔敢追沽

【HAPPY 四巫 猜猜猜】

恆指開報 24640

恭喜  Dominicho  24642 猜中

亞~九菜之王 24650
季~沙田純情的白襪 24666

稍後有專人聯絡你們

地慘股發威

好帖支持

引用:
原帖由 bogum 於 2021-9-20 09:28 AM 發表

【HAPPY 四巫 猜猜猜】

恆指開報 24640

恭喜  Dominicho  24642 猜中

亞~九菜之王 24650
季~沙田純情的白襪 24666

稍後有專人聯絡你們
謝寶大🙏🏻

謝寶兄,祝中秋節快樂

引用:

早晨。

茄子兄賺好L多$$
唔用L,唔知點形容神奇的感覺,因為週未個個睇升
你係極少數睇跌,抵賺

引用:

早晨。

仲有禮拜六、日無咩壞消息,
好友以為執到好籌之際就....

引用:
原帖由 Denilson 於 2021-9-20 07:19 AM 發表

同意寶大日圖三底背,而且利用江恩綫看今天有兩線相交,可以是向上或向下的加速,自己傾向今天先低後高,而且賭股超跌,有助之後的反彈,從hsi周圖看仍然是bullish bat, 不同之處是之前D點由24581,移低至24424 ,對於目標價格不是差太遠,但之前的分析是已開始反彈,看成上升一浪及二浪,現在回調低於一浪底,故重新開始,估計上升一浪在今周12692972
Agree.
Finally last bottom.
Then uptrend.
Be patience!
Cow will be coming soon!

地產股影響太大

上星期講了地產股,夜期沒理由沒反應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]