• 瀏覽: 607
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
多謝習主席
其實香港好易管, 人人免費一層樓就冇人反社會架啦

其次就係快D落實最高工時, 立法每人每日只上班5小時, 一年享有30天年假

咁就人人安居樂業, 冇人作反架啦

就好似以前D奴隸咁, 俾上層壓迫剝削得太厲害就會作反架喇, 所以習爺爺要撥亂反正咁香港就太平架啦~yeah......

btw, 弓起之前買咗樓孭一身債既朋友仔呀, 我就快有免費樓住喇, 你哋慢慢捱啦

熱賣及精選
咁d樓咪即時唔再值錢 租金物價都會跌好多

引用:
原帖由 海灣宇宙 於 2021-9-19 09:03 PM 發表

咁d樓咪即時唔再值錢 租金物價都會跌好多
唔值錢咪好, 樓係用來住不是用來炒, 人只求有瓦遮頭有飯食姐, 要價值做乜可以帶落棺材嗎?

引用:
原帖由 中意聞男人底褲 於 2021-9-19 09:00 PM 發表

多謝習主席

其次就係快D落實最高工時, 立法每人每日只上班5小時, 一年享有30天年假

就好似以前D奴隸咁, 俾上層壓迫剝削得太厲害就會作反 ...
送一層衫鈕俾你好嗎

引用:
原帖由 深港人 於 2021-9-19 09:16 PM 發表

送一層衫鈕俾你好嗎
你哋唔好幻想再買樓發達喇, 冇呢支歌仔唱喇

引用:
原帖由 中意聞男人底褲 於 2021-9-19 09:00 PM 發表

多謝習主席

就好似以前D奴隸咁, 俾上層壓迫剝削得太厲害就會作反 ...
支持。
其實洗乜搞咁多野,直接落命令,香港政府每人送一層500呎居屋。

引用:

多謝習主席

樓主係男?

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2021-9-19 10:15 PM 發表

樓主係男?

未結婚嘅免費送埋老婆

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2021-9-20 10:01 AM 發表

未結婚嘅免費送埋老婆
三孩政策, 之前D人冇樓冇地方扑嘢, 而家可以日扑夜扑瘋狂內射, 生多啲BB

引用:

多謝習主席

人人有丁權

係送都送俾新移民先啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]