• 瀏覽: 28,633
  • 回覆: 107
  • 追帖: 2
😱調查報道:恒大財困😱|獨家恒大內部錄音!半個月後香港或爆撻訂潮!?|恆大‧珺瓏灣|恆大‧睿峰|胡‧說樓市 - YouTube《胡‧說樓市》兩個月之前曾深入調查,拆解銀行拒批恒大樓花的按揭陷阱,我哋以為事件告一段落,豈料兩個月後,我哋收到內部錄音流出,發現原來當初代理曾以恒大提供「包按」,力谷「恆大‧珺瓏灣」銷情,最終發展商財務公司卻拒批按揭,半個月後,「恆大‧珺瓏灣」或爆撻訂潮進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 dwong 於 2021-9-18 04:30 PM 發表

😱調查報道:恒大財困😱|獨家恒大內部錄音!半個月後香港或爆撻訂潮!?|恆大‧珺瓏灣|恆大‧睿峰|胡‧說樓市 - YouTube《胡‧說樓市》兩個月之前曾深入調查,拆解銀行拒批恒大樓花的按揭陷阱,我哋以為事件告一段落,豈料兩個月後,我哋收到內部錄音流出,發現原來當初代理曾以恒大提供「包按」,力谷「恆大‧珺瓏灣」銷情,最終發展商財務公司卻拒批按揭,半個月後,「恆大‧珺瓏灣」或爆撻訂潮
😱😱😱😱.今次銀行都救吾到佢

really

很快港人又要上東張希望維權

好似越攪越煱

引用:
原帖由 dwong 於 2021-9-18 04:30 PM 發表

😱調查報道:恒大財困😱|獨家恒大內部錄音!半個月後香港或爆撻訂潮!?|恆大‧珺瓏灣|恆大‧睿峰|胡‧說樓市 - YouTube《胡‧說樓市》兩個月之前曾深入調查,拆解銀行拒批恒大樓花的按揭陷阱,我哋以為事件告一段落,豈料兩個月後,我哋收到內部錄音流出,發現原來當初代理曾以恒大提供「包按」,力谷「恆大‧珺瓏灣」銷情,最終發展商財務公司卻拒批按揭,半個月後,「恆大‧珺瓏灣」或爆撻訂潮
冰山一角,只是前菜咋!👽👽👽👽👽

跟現有法律做,小心咪亂吹水

上不到會,只好撻定

胡。說八道

按合同辦

引用:

有咩問大驚小怪?

沒見過公司執笠咩?

有朋友買左珺瓏灣一期 已收樓 有冇影響架?

引用:
原帖由 籠中難吃的師兄 於 2021-9-18 08:07 PM 發表

有朋友買左珺瓏灣一期 已收樓 有冇影響架?
佢有無用恒大提供之二按??

點解唔full pay??

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-9-18 05:53 PM 發表

好似越攪越煱
點算 ?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]