• 瀏覽: 1,408
  • 回覆: 25
以為好醒,查實豬頭柄。你街仆街想保烏紗定保錢?

附件

4A39B162-C1CE-49C2-8EC2-84A251280539.jpeg(304.46 KB)

2021-9-18 01:50 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 01:49 PM 發表

只是罰高層,有沒有包括許家印妻子呢?

直接辭職走好過,嘔返出來就渣都無

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-18 03:35 PM 發表

只是罰高層,有沒有包括許家印妻子呢?
仲有甘比呢?

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-9-18 03:37 PM 發表

直接辭職走好過,嘔返出來就渣都無
唔止嘔返出嚟,仲要重罸

許生個老婆係咪唔洗還

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 01:49 PM 發表

resign走佬啦,返還

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 03:52 PM 發表

仲有甘比呢?
樓主標題所講的是恒大財富投資產品, 看來是恒大財富的基金類產品, 如果提早贖回,會另到基金資本減少, 如果是公司高層更影響客戶的信心! 至於大家所知甘比只是股票買賣,至於她剛過了禁售期,可以自由買賣,和投資產品是兩回事!
但重點是現在無論怎樣去救,與恒大財富投資產品,股票,債券關係不大,現在其實已經講明只救買樓的準業主可收樓,其他投資者就自行打算,因為投資一向都有風險,自己承擔

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 03:52 PM 發表

唔止嘔返出嚟,仲要重罸
遲職走人便可!
因為並不是犯法,既然已攞了錢,吾比返公司便可! 公司便沒有辦法

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-18 05:05 PM 發表

遲職走人便可!
因為並不是犯法,既然已攞了錢,吾比返公司便可! 公司便沒有辦法
咁高薪,點肯遲職?🤔

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 05:15 PM 發表

咁高薪,點肯遲職?🤔
恆大已處於停擺狀態,乜你覺得仲有糧出咩?

引用:
原帖由 xyz328 於 2021-9-18 05:29 PM 發表

恆大已處於停擺狀態,乜你覺得仲有糧出咩?
D債權人冇錢收,人工有國家保障,一定有得出

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-9-18 05:00 PM 發表

樓主標題所講的是恒大財富投資產品, 看來是恒大財富的基金類產品, 如果提早贖回,會另到基金資本減少, 如果是公司高層更影響客戶的信心! 至於大家所知甘比只是股票買賣,至於她剛過了禁售期,可以自由買賣,和投資產品是兩回事!
但重點是現在無論怎樣去救,與恒大財富投資產品,股票,債券關係不大,現在其實已經講明只救買樓的準業主可收樓,其他投資者就自行打算,因為投資一向都有風險,自己承擔
其實買樓花都有風險,內地爛尾樓事件,經常發生!

買現樓,相對安全得多!

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-18 05:15 PM 發表

咁高薪,點肯遲職?🤔
職員會自己計數,但現在已經通晒天,公司高層是否贖回已經沒有任何意義,就算所有公司高層現在買回之前所贖回的產品又如何?
客戶仍然會有信心嗎? 不再會有新資金進入這投資產品已是事實,只要恆大現在開放客戶可贖回投資產品,相信九成客戶會即時贖回,但應該冇可能,因為現在恆大資金已用盡,就算像以前一樣再推任何新產品也沒有用,不再會有人信

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-9-18 05:39 PM 發表

其實買樓花都有風險,內地爛尾樓事件,經常發生!

買現樓,相對安全得多!
大家都知,但恆大是中國最大發展商,在去年冇人想過恆大怎會執笠呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]