• 瀏覽: 43,109
  • 回覆: 23
  • 追帖: 3
已經好保守估計,最牛可連升三日,可重上2位數

附件

686BB5CE-F1A8-48CD-A920-83689EF39BA6.jpeg(171.96 KB)

2021-9-18 01:36 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋鈺 於 2021-9-18 02:25 PM 發表

雪中送炭
算是好消息了, 起碼可以展期, 不用被追還款。
喺,要爆升了

引用:
原帖由 石器貧民 於 2021-9-18 02:40 PM 發表

升100%都係6蚊🙄
連升三日,第一日升95%,之後個兩日每日升50%,搞掂

引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-9-18 03:15 PM 發表

銀行撥備唔代表唔使佢還喎
恆大唔會死,但之後就會四分五裂解體
銀行都當壞帳撥備,即喺爛數,恆大可以發爛渣唔還

引用:
原帖由 寒冬富有蝦仁 於 2021-9-18 04:11 PM 發表

恭喜
唔使清盤已經值得開香檳慶祝,炒股ge嘢喺無限憧憬,星期一一齊all in吧!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-9-18 04:37 PM 發表

借問聲,事到如今,除咗展期仲可以做咩?唔通期望會有新金主??賬面數嚟講,撥備同撇賬都係計入盈虧,what are the differences???
咪就係本死無大外,延期都還有機會收得返,逼佢破產就渣都冇😂

引用:
原帖由 超級酒鬼 於 2021-9-18 04:48 PM 發表

咁即你都可以問銀行借錢發難䟭唔還
喺!只要申請破產乜倩都唔使還😎

引用:
原帖由 139man 於 2021-9-18 04:37 PM 發表

大升?樓主唔識就上網搵吓恆大欠款係幾多先,係過萬億呀!恆大出售埋香港總部都係得三百幾億。唔好話要止跌,股價可以橫行即係冇人沽貨佢都贏左啦!
佢仲有好多值錢ge地皮同未賣出ge樓同在建中的樓,賣晒值萬幾億😎

引用:
原帖由 S0HO 於 2021-9-18 05:41 PM 發表

我個同學係恒大做左十幾年話不妙,好大機會破產。
咁港人買咗佢D理財產品典算?咪渣都冇?

引用:
原帖由 股神之神 於 2021-9-18 05:48 PM 發表

正一死打手又用假野害人,邊度新聞呀?唔好求其打字就去騙人啦,仆街.
妖!你冇內地新聞app咩?去裝個騰訊自選股app睇下la!😡😡😡

引用:
原帖由 股神之神 於 2021-9-18 06:09 PM 發表

你都無放新聞出來,就知你狗UP9啦,屌你死打手.
下禮拜恆大唔升你就出來比大家屌爆你啦
升你點先!咪咪又表演切J咁老土嘢吖?️‍🔥️‍🔥️‍🔥

引用:
原帖由 S0HO 於 2021-9-18 06:16 PM 發表

自己諗,我買撚左恒大汽車都冇左十幾W
股票一唔對路可以即時斬欖,理財產品要到期才可贖回,慘好多,眼白白睇住佢破產又收唔返D錢😮💨

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-9-18 06:27 PM 發表

以銀行來說, 肯extend 或 rollover 已經是恆大的好消息
其實恆大的balance sheet 是正數, 只是流動資金要幫手
最慘個個唱佢資不抵債,好好哋一間企業點解要搞死佢先!🤔

引用:
原帖由 singsings 於 2021-9-18 06:33 PM 發表

關港人乜嘢事,不論你係乜嘢人,買咗理財產品,就有輸曬嘅風險,港人大曬呀?買理財產品都要分乜嘢人嘅咩!?
哇!你咁講嘢!😮💨

引用:
原帖由 股神之神 於 2021-9-19 02:58 AM 發表

算啦,你個打手真係害人不淺.
計數都知痕太死硬.
唔夠人講就話打手,好老土耶!🤭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]