• 瀏覽: 21,757
  • 回覆: 149
  • 追帖: 6
個個話好驚好驚個代表, VIP以後唔敢去賭場, 聽見得啖笑。 成個政策如果係對付浸浸金主底者美國佬的話,咁銀娛真係如有神助,成為整個政策大嬴家。Winner take all!

利申已重倉銀娛

熱賣及精選
金沙得罪呀爺,VIP點敢去佢張枱玩?

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2021-9-17 03:40 PM 發表

個個話好驚好驚個代表, VIP以後唔敢去賭場, 聽見得啖笑。 成個政策如果係對付浸浸金主底者美國佬的話,咁銀娛真係如有神助,成為整個政策大嬴家。Winner take all!

利申已重倉銀娛

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2021-9-17 03:40 PM 發表

利申已重倉銀娛
祝你好運

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-9-17 04:34 PM 發表

有料

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2021-9-17 04:41 PM 發表

有料
呢隻反彈仲快過火車

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-9-17 04:44 PM 發表

呢隻反彈仲快過火車
銀娛支持區

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-9-17 04:34 PM 發表

你唔係18個幾已經買左金沙咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 xray2012 於 2021-9-17 04:49 PM 發表

比下賽,我30萬元金沙成本15元,兩個月定輸贏
兩個月後,兩隻股票價位互調

引用:
原帖由 xray2012 於 2021-9-17 04:49 PM 發表

比下賽,我30萬元金沙成本15元,兩個月定輸贏
都幾刺激... 即係40蚊銀娛 VS 15蚊金沙 到時可睇下邊個嬴

引用:

利申已重倉銀娛
你最好睇下當日鉅記點解要邀請咀香等餅家一齊發圍個歷史嘞.

而且中國會完全信呂生而不信植根澳門的何系家族?

買賭股必是27

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-9-17 04:49 PM 發表

你唔係18個幾已經買左金沙咩?
糸,兩隻都入左

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]