• 瀏覽: 16,540
  • 回覆: 93
20萬正股倉啊

熱賣及精選
邊幾隻

要冇25%一定有賭股啦

今次千載難逢機遇, 緊係嗱嗱聲加碼屙煙撈底啦, 又有大灣區支持跟黨走, 再大的困難,除以1,400,000,000,也會變得微不足道,請不要造謠、不給境外勢力遞刀子、天下太平沒有事發生、不要給黨添煩添亂,要死也要靜靜的死去。

引用:
原帖由 超級股馬亨通 於 2021-9-16 02:34 PM 發表

20萬正股倉啊
咁都未算係股災既

引用:
原帖由 jozifkwan 於 2021-9-16 02:49 PM 發表

今次千載難逢機遇, 緊係嗱嗱聲加碼屙煙撈底啦, 又有大灣區支持跟黨走, 再大的困難,除以1,400,000,000,也會變得微不足道,請不要造謠、不給境外勢力遞刀子、天下太平沒有事發生、不要給黨添煩添亂,要死也要靜靜的死去。
你有病就睇醫生食藥啦喺度發噏風

附件

df710529ed8090ca5470117e47d2a71348d4ddfe_b.jpg(22.9 KB)

2021-9-16 03:09 PM

痴能線政策市, 年頭至今未好過, 簡直同香港股民為敵.

附件

hsi 2021.09.16.jpg(48.74 KB)

2021-9-16 03:41 PM

hsi 2021.09.16.jpg

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-16 02:49 PM 發表

要冇25%一定有賭股啦
中國奧園 內房
卓越商企服務, 世貿服務 物管
眾安在線 科網

我兩隻正股,加埋都輸三萬幾拉

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-9-16 03:40 PM 發表

痴能線政策市, 年頭至今未好過, 簡直同香港股民為敵.
根本就痴L咗線 係得d毛毛仲日日話大陸管得好 呢版好多平時撐大陸嘅而家都冇乜出聲

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2021-9-16 08:01 PM 發表

根本就痴L咗線 係得d毛毛仲日日話大陸管得好 呢版好多平時撐大陸嘅而家都冇乜出聲
蝕錢就好成實

藍屍唔係話阿爺做得好,阿爺冇得頂㗎咩

引用:
原帖由 鬼畜輪姦 於 2021-9-16 08:04 PM 發表

藍屍唔係話阿爺做得好,阿爺冇得頂㗎咩
咪臭係

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2021-9-16 08:01 PM 發表

D大陸西無文化,無計

引用:
原帖由 超級股馬亨通 於 2021-9-16 07:52 PM 發表

中國奧園 內房
卓越商企服務, 世貿服務 物管
眾安在線 科網

五幻好少事啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]