• 瀏覽: 9,965
  • 回覆: 92
呢個風險因恆大而起,開始蔓延至各行各業,有貨好走鬼!

熱賣及精選
姓賴

根本亂到9 彩

大陸房地產爆

火己燒至賭業股,慘慘豬lo!

引用:
原帖由 隔夜夜裙 於 2021-9-16 01:03 PM 發表

大陸房地產爆
逼貴完未爆

唔覺得會影響到好似中電, 煤氣嗰啲股票嘞

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-16 01:00 PM 發表

你有$先TALKING

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-16 01:00 PM 發表

走左好耐啦, 你唔洗再開帖啦, 我唔想咁多人唔死, 咁多人唔死, 大戶係唔會收手

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-16 01:34 PM 發表

唔覺得會影響到好似中電, 煤氣嗰啲股票嘞
你好快就會覺得, 股災中係唔會有股票唔跌, 分別只會係幾時跌

最主要既原因係:

所有上市公司股票內含值只係幾蚊, 在市場上炒到幾百蚊一股只係投機者信心, 投機者冇左信心, 股價就可以跌到你唔信

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-16 01:36 PM 發表

你好快就會覺得, 股災中係唔會有股票唔跌, 分別只會係幾時跌
係就好呀, 呢啲類型嘅股票, 唔怕撈底呀

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-16 01:38 PM 發表

係就好呀, 呢啲類型嘅股票, 唔怕撈底呀
所有上市公司股票內含值只係幾蚊, 在市場上炒到幾百蚊一股只係投機者信心, 投機者冇左信心, 股價就可以跌到你唔信

馬雲話冇系統呀

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-16 01:39 PM 發表

睇吓邊隻啦, 試過有幾隻股票, 私有化, 收返嚟嘅比買嗰陣多, 都唔錯呀

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-9-16 01:41 PM 發表

睇吓邊隻啦, 試過有幾隻股票, 私有化, 收返嚟嘅比買嗰陣多, 都唔錯呀
咁你真係要買多D股票, 買齊千幾隻, 睇下有幾多隻會私有化同俾你賺到錢

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-16 01:42 PM 發表

咁你真係要買多D股票, 買齊千幾隻, 睇下有幾多隻會私有化同俾你賺到錢
師兄, 小弟並唔係第一日買股票, 你嘅提議小弟心領了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]