• 瀏覽: 2,750
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
大家需要維權嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 panda009 於 2021-9-16 10:46 AM 發表

大家需要維權嗎?
暫時無需要吧,香港只有3個恆大的盤,1個已經入伙,另外2個雖然未交樓,但至少整個盤已平頂,所有樓都起好,問題就係內籠未知完成未。等最新發展吧,橫掂都未屆交樓的日期。

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-9-16 02:16 PM 發表

暫時無需要吧,香港只有3個恆大的盤,1個已經入伙,另外2個雖然未交樓,但至少整個盤已平頂,所有樓都起好,問題就係內籠未知完成未。等最新發展吧,橫掂都未屆交樓的日期。
應該只有睿峰未入伙咋?
珺瓏灣2期已經陸續收樓啦 (我租客同家姐都買左)

引用:
原帖由 有危就有機 於 2021-9-16 02:16 PM 發表

平頂唔代表ok, 要睇恆大還唔還到建築商尾數,還唔到建築商唔會交場。
高銀嗰盤都平左頂好耐,一樣收唔到樓。

恆大响香港屬老幾呀?正一small potatoes, 有咩咁大影響

哇真係唔好買啲冇實力發展商. 連首期都俾佢偷埋

恆生大學

好似無關

佢d盤咁易認你都認唔到咩

引用:
原帖由 大寶二寶 於 16/9/2021 19:25 發表

恆大响香港屬老幾呀?正一small potatoes, 有咩咁大影響
無錯

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-16 10:13 PM 發表

無錯
對整體樓巿無大影響, 但對買左恆大樓花的人有影響。

引用:

隨時x上x料你懂的. 攞到入伙紙先算la

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-9-16 06:41 PM 發表

應該只有睿峰未入伙咋?
珺瓏灣2期已經陸續收樓啦 (我租客同家姐都買左)
恒大掃管點買得落手ga, 真心唔明!

引用:
原帖由 plover 於 2021-9-17 01:18 AM 發表

恒大掃管點買得落手ga, 真心唔明!
請問你覺得香港邊度值得買?
我記得你係淡淡

引用:
原帖由 明日真香 於 2021-9-17 07:32 AM 發表

請問你覺得香港邊度值得買?
我記得你係淡淡
你睇實新地,恒基,新世界股價la, 佢地嘅跌勢係領先樓市嘅。明就明,唔明幫你唔到。

引用:
原帖由 plover 於 2021-9-17 07:54 AM 發表

你睇實新地,恒基,新世界股價la, 佢地嘅跌勢係領先樓市嘅。明就明,唔明幫你唔到。
你住公屋 租屋定自住?
我冇本事申請公屋
唔買都要租

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]