• 瀏覽: 17,988
  • 回覆: 224
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-9-16 11:06 AM 發表

影張相嚟睇下
窮到冇相機

熱賣及精選
引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-9-16 11:01 AM 發表

但荃西向南係吾靚嘅阿伯,只係海濱樓景
係米米!
可以望港島一帶架廢米伯

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-9-16 11:07 AM 發表

窮到冇相機
唔記得廢米伯係唔識post相的

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-9-16 10:39 AM 發表

冇乜點!
果度唔係話冇的士,而係基本上形同虛設,經常冇車
同埋好多人買完送排

所以你都係躝去西鐵搭仲快!
阿伯淆底喎

所以火炭新盤非常抵買
質素亦好過大圍新盤

引用:
原帖由 籠中消失了花貓 於 2021-9-16 12:25 PM 發表

所以火炭新盤非常抵買
質素亦好過大圍新盤
請不要混水摸魚
火炭只係御龍駿景ok
中洲新盤唔該行開

引用:
原帖由 將軍澳運 於 2021-9-16 12:44 PM 發表

請不要混水摸魚
火炭只係御龍駿景ok
中洲新盤唔該行開
是但喇,
講長揸廿年計就啟德荒凱匯最好,因為新附近又冇乜供應廿年后一運樓多人少到時又係玩番市區

自住就吾同人有吾同要求!米米就喜歡平靚正躺平!

引用:
原帖由 將軍澳運 於 2021-9-16 12:44 PM 發表

請不要混水摸魚
火炭只係御龍駿景ok
中洲新盤唔該行開
駿景都沙呀年,長揸不是好選擇

引用:
原帖由 將軍澳運 於 2021-9-15 02:13 PM 發表

萬景峯2房已經破左千萬
反而御龍山仲做到林鄭plan

萬景峯又唔近荃灣站又唔近荃西站
只係街市上蓋
御龍山去火炭站兩分鐘就到
加上御龍山用料好d

只能說 而家既人為左方便係可以放棄居住環境既舒適度
冇馬睇,確係差D

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2021-9-16 01:00 PM 發表

冇馬睇,確係差D
有珀麗灣碼頭 有煲煙地盤佬
可以感受馬場既氣氛

同系都萬八

---------------------
馬鞍山銀湖‧天峰3房套1350萬元沽

近日入市氣氛持續向好,馬鞍山銀湖・天峰新近錄得3座高層B室易手,單位建築面積976平方呎,實用面積745平方呎,3房連套房間隔,日前以1,350萬元易手,實用平均呎價18,121元。

原業主於2010年以650萬元購入單位,持貨11年,是次沽出單位賬面獲利約700萬元離場,單位期內升值約108%。

同系兩房過曬千
---------------
荃灣萬景峯2房戶1055萬沽 實呎20809元

新近促成荃灣萬景峯1座高層E室的二手成交個案。單位實用面積約507平方呎,建築面積約670平方呎,採兩房間隔,外望開揚市景。單位原叫價1,200萬元,至近日以1,055萬元成功沽出,減價145萬元或約12%,折合實用面積呎價約20,809元,折合建築面積呎價約15,746元。據悉,原業主於2014年7月,以約655萬元購入上述單位,持貨至今約7年,現轉手帳面獲利約400萬元,物業升值約61%。

萬景峯本月暫錄2宗二手成交個案,平均成交實用呎價約20,000元至21,000元,屋苑現時約有45個放盤提供,最低入場價由1,050萬元起。

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2021-9-16 12:53 PM 發表

是但喇,
講長揸廿年計就啟德荒凱匯最好,因為新附近又冇乜供應廿年后一運樓多人少到時又係玩番市區

自住就吾同人有吾同要求!米米就喜歡平靚正躺平!

廢米伯乜都唔揸, 好L叻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]