• 瀏覽: 3,372
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1

今日升定跌

熱賣及精選
引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-9-17 08:15 AM 發表

今日升定跌

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-15 04:11 PM 發表

憑感覺
下次你有咩感覺單聲唔該。 我要做你感覺對家

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 09:01 AM 發表

今日感覺會升, 特別是賭股同#700

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-17 09:06 AM 發表

今日感覺會升, 特別是賭股同#700
頂。 今日最多只係唔跌。 又升又跌市

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 09:16 AM 發表

頂。 今日最多只係唔跌。 又升又跌市
咁快無信心

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 09:01 AM 發表

下次你有吋人時單聲唔該。 今日食飽了

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-15 03:07 PM 發表

明天反彈機會大
15號的明天係16號, 9月16號係跌到仆街。500幾點啵師兄

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-15 03:26 PM 發表

明天挾淡多
15號的明天係16號。點挾淡

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-17 10:08 AM 發表

下次你有吋人時單聲唔該。 今日食飽了
你係15號睇錯左2次手6號話會升。 16號再又講升。咁講10次總會有一次中的師兄

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 01:29 PM 發表

15號的明天係16號。點挾淡
分幾注, 三角形買入, 明未, 當然不會一注去哂, 輸死你

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-17 01:32 PM 發表

你又知我輸死分咩角都好啦。我只係話買你感覺對家。咁我買你15號的感覺對家。16號係跌咁我米 Win Win lor

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 01:41 PM 發表

你又知我輸死分咩角都好啦。我只係話買你感覺對家。咁我買你15號的感覺對家。16號係跌咁我米 Win Win lor
咁無問題, 我現在都win完了, 無人能夠每次必中, 你買我對家, 亦不會一定贏, 你太天真

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2021-9-17 01:32 PM 發表

再者何必太介意別人說買相反呢.好似燈鼠咁。 如果次次咁準相反就啱。我都贏大錢啦。 次次買自己相反米得米lor

引用:
原帖由 丫囡 於 2021-9-17 01:46 PM 發表

再者何必太介意別人說買相反呢.好似燈鼠咁。 如果次次咁準相反就啱。我都贏大錢啦。 次次買自己相反米得米lor
無介意過, 我前面都話無問題, 炒咁耐, 仍然存在, 無消失, 仲會介意人炒對家?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]