• 瀏覽: 7,551
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
大家唔好心急!哈哈,cash is king!
網2炒好多人!
出年新年前,如果開關,想點斬就點斬!
沙頭角海山站一帶,有得諗!

熱賣及精選
真係爆,香港都大把平貨執啦

引用:
原帖由 肖友懷 於 2021-9-15 03:36 PM 發表

真係爆,香港都大把平貨執啦
但無大陸跌得咁交關!

趺左幾多了 ?

引用:
原帖由 19hkend 於 2021-9-16 10:20 AM 發表

趺左幾多了 ?
買賣跌七成

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-16 11:12 AM 發表

買賣跌七成
買賣跌七成個價都唔跌~你要知現在不是無人買,是不給買~唔同的~政府要你跌5成都給賣,根本出這政策政府是要個市無成交~~~不是要個市跌~你可以上去大陸找一下有無平貨~不過要一次性付款~

成交趺 , 之後價又升了.....A_A

你地而家點樣查過10萬一平的掛盤價? 

app 全部都係指導價........想查下自己層樓D鄰居賣幾多都唔知 A_A

引用:
原帖由 紅白 於 2021-9-16 03:14 PM 發表

買賣跌七成個價都唔跌~你要知現在不是無人買,是不給買~唔同的~政府要你跌5成都給賣,根本出這政策政府是要個市無成交~~~不是要個市跌~你可以上去大陸找一下有無平貨~不過要一次性付款~
大陸唔係大把有錢人,可以一炮過 full paid 咩?大大舊人仔磚切牆,你唔係未見過呀?

cash is king? 長遠cash係必定輸先真

引用:
原帖由 macpybb 於 2021-9-17 02:58 PM 發表

cash is king? 長遠cash係必定輸先真
本來就係,但咁多公司倒閉,宜家呢個 moment就 cash is King!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-17 03:45 PM 發表

本來就係,但咁多公司倒閉,宜家呢個 moment就 cash is King!
慢慢等,這十多年來香港都有人一直等,但一直都買唔到心水價

引用:
原帖由 高ling2019 於 2021-9-18 01:28 PM 發表

慢慢等,這十多年來香港都有人一直等,但一直都買唔到心水價
不用等,已經放咗,再入咗市,不過係英國的樓市!

如果大陸真係咁多人失業,東莞三沙一水會唔會又興旺番!?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-9-19 05:26 PM 發表

如果大陸真係咁多人失業,東莞三沙一水會唔會又興旺番!?
睇吓痕大劈價咁厲害,都賣唔去,就知道市道唔慌好!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-15 08:58 AM 發表

大家唔好心急!哈哈,cash is king!
網2炒好多人!
出年新年前,如果開關,想點斬就點斬!
沙頭角海山站一帶,有得諗!
香港準備爆!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]