• 瀏覽: 2,271
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
話說加下有銀行唔做恒大樓的樓按。咁如果我Full pay , 咁理論上係咪應該要有discount??
大家有無留意有無恒大樓賤賣呢??? 可以趁機執平貨嗎??

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束
熱賣及精選
引用:
原帖由 DustInGalaxy 於 2021-9-14 08:25 PM 發表

話說加下有銀行唔做恒大樓的樓按。咁如果我Full pay , 咁理論上係咪應該要有discount??
大家有無留意有無恒大樓賤賣呢??? 可以趁機執平貨嗎??
一定有 discount
但你賤賣的意思是多少?

恆大話歡迎你,你一次過買十套,打個三折比你,最重要即刻全款付清,至於幾時交樓就要,問破產接管處

不論黑貓與白貓,捉到老鼠就是好貓………………鄧小平

一種政治制度的好與壞,不在於制度的方式,
只在於掌控制度的人,是能人,還是惡魔!………BBQ323

你賣唔出呀!無人係銀行貸到款呀!

師兄你用緊絛木天線收風?

恒大劈價劈友大半年啦!

恒大帝景精裝3XXX一平方米。

引用:
原帖由 avman003 於 2021-9-15 08:31 PM 發表

師兄你用緊絛木天線收風?

恒大劈價劈友大半年啦!

恒大帝景精裝3XXX一平方米。
你而家公開話千五一平全款,大把之買咗既傻仔可能會轉讓比你,

不論黑貓與白貓,捉到老鼠就是好貓………………鄧小平

一種政治制度的好與壞,不在於制度的方式,
只在於掌控制度的人,是能人,還是惡魔!………BBQ323

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-16 12:07 AM 發表

你而家公開話千五一平全款,大把之買咗既傻仔可能會轉讓比你,
又係一名白痴仇共上腦井底蛙!

幾十萬人仔買成百平方,乜真係好貴咩?

在香港,買架電車都未夠找數,唔好咁緊張啦香港人!

問題係
起好哂入左伙既樓吾洗賣比你
起左一半果d你敢買咩?

引用:
原帖由 avman003 於 2021-9-16 12:20 AM 發表

你打算買幾棟?

我出2萬港幣買2000平方米獨立屋連大草地同泳池

引用:
原帖由 avman003 於 2021-9-16 12:20 AM 發表

起好咗佢唔會咁樣平賣畀你 ,好多而家平嗰啲係地盤, 你梗係未見識過90年代嘅爛尾樓爛到今時今日都仲係爛尾。根本住唔到 ,你買架車起碼都叫有得用

引用:
原帖由 op42 於 2021-9-17 06:59 AM 發表

起好咗佢唔會咁樣平賣畀你 ,好多而家平嗰啲係地盤, 你梗係未見識過90年代嘅爛尾樓爛到今時今日都仲係爛尾。根本住唔到 ,你買架車起碼都叫有得用
師兄,你可以上油管睇下的AA賣大陸樓,之前幾個月的肇慶恒大帝景,現樓都係賣緊三四千蚊一平方。

仲有恆大呢次唔掂,基本上搞到成個大灣區啲樓價都下跌緊,其中肇慶係重災區,
因為樓盤供應實在太多,之前嗰啲香港城依家全部落到最平7/8000文已經有一平方重帶精裝修。

不過唔係我大口氣,祇不過用香港求其買一層垃圾樓嘅尾數,係上面可以買一間屋,
我真係唔會計較佢升唔升值,有陣時攞嚟度下假,退休之後每年住返幾個月,都係相當好嘅一件事。

引用:
原帖由 avman003 於 2021-9-17 10:47 AM 發表

師兄,你可以上油管睇下的AA賣大陸樓,之前幾個月的肇慶恒大帝景,現樓都係賣緊三四千蚊一平方。

仲有恆大呢次唔掂,基本上搞到成個大灣區啲樓價都下跌緊,其中肇慶係重災區,
因為樓盤供應實在太多,之前嗰啲香港城依家全部落到最平7/8000文已經有一平方重帶精裝修。

不過唔係我大口氣,祇不過用香港求其買一層垃圾樓嘅尾數,係上面可以買一間屋,
我真係唔會計較佢升唔升值,有陣時攞嚟度下假, ...
大陸大把地方平過肇慶  唔一定要買肇慶 住得果三五七日 一啲都唔化算 每個月仲要交管理費 唔鐘意酒店  不如租間有裝修民宿 你鄉下係𦘦慶就話姐 經常返去行下
諗唔明點解要一定買 😂

恆大崩盤

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]