• 瀏覽: 38,368
  • 回覆: 195
  • 追帖: 3
我就覺得阿爺唔會救恆大啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 隔夜夜裙 於 2021-9-14 04:21 PM 發表

充公財產,終身軟禁
仲要剝削其一切權利包括基本人權甚至生存權,即係任何人喺條街度見到佢,對佢點都得。

引用:
原帖由 隔夜夜裙 於 2021-9-14 04:21 PM 發表

充公財產,終身軟禁
雙規再打靶

唔會理啦,依家就係要班有錢佬有序咁死,唔係美國點會咁怕共產黨,唯一整得死權貴推翻政府既就係共產主義,餓到就快死既窮人一癲起上黎先整到個共產黨出黎

救鬼呀!等爆就有

買一手搏下

引用:
原帖由 上海妹 於 2021-9-14 04:18 PM 發表

【彭博】— 中國恆大集團債務危機不斷升級之際,中國政府據悉擬安排包括會計師和律師事務所在內的聯合工作組進駐恆大,對其財務狀況進行摸底調查,或是為這家全球負債最多的開發商潛在的重組做相應準備。

據知情人士透露,負責協調恆大及其債權人關係的廣東省政府,上月已指派金杜律師事務所的一個團隊對恆大開始儘職調查。其中一位知情人士說,在中國最高監管機構的敦促下,廣東省政府正在遴選會計師事務所和財務顧問,以納入 ...
查緊佢,吾係救佢

引用:
原帖由 lincn0330 於 2021-9-14 06:44 PM 發表

查緊佢,吾係救佢
跟本冇得救呀!可以救到幾多間發展商先!基本上以前係用泡沒谷起嘅。

無時 la

買左股債班尾資基金想咋……

我覺得痕大最後會兩個下場
1. 分開幾十份, 比其他地產商硬食
2. 直接入國家數.

錢係永遠存在的,只要追蹤去了那個手上。

恆大虧損最多業務係乜?

引用:
原帖由 Maybach 於 2021-9-14 06:49 PM 發表

跟本冇得救呀!可以救到幾多間發展商先!基本上以前係用泡沒谷起嘅。
搵長實,新地,恆地救,佢哋負債低並持有大量現金。當年雷曼爆煲,聯署局都試過搵高盛,美銀,摩通救,不過班同行最後唔救。

恆大一定會倒,最多賠100萬以下散戶,大戶一定血本無歸。這是中央打擊買恆大債美資大戶的局,李克強早前已警告散戶8厘以上收益會血本無歸。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]