• 瀏覽: 17,198
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-9-14 08:14 AM 發表

區內的二手陸續破頂,
2萬呎價已經係基本,下一步應該進軍3萬5千蚊呎!
當年目光短淺的人,笑康城係爛地一片
連商場配套都無的人
今日睇返會後悔嗎?

https://www.youtube.com/watch?v=pjtoAlLFqbg

熱賣及精選
引用:
原帖由 今天外圍的手機 於 2021-9-14 10:44 AM 發表

陣陣垃圾臭味
你仲講臭味,好明顯俾機會人恥笑你

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-9-14 08:14 AM 發表

區內的二手陸續破頂,
連商場配套都無的人
今日睇返會後悔嗎?
你唔好講笑話啦,3幻5,快d食藥,再唔食怕你一陣講8幻都似

引用:
原帖由 易博爺 於 2021-9-14 11:53 PM 發表

康城1000萬以上起步, 首期入場費550萬, 租樓日日賺

引用:
原帖由 易博爺 於 2021-9-14 11:53 PM 發表

幾年前都無人敢想像康城2房要過千萬

邊個笑康城?

我有兩層樓,唔通又要特登係度講咩,多9餘

引用:

區內的二手陸續破頂,
連商場配套都無的人
今日睇返會後悔嗎?
Malibu 甘既質素

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30164340&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

日出康城要有幾單帶頭上兩萬蚊,發展商可以繼續幫手

引用:

區內的二手陸續破頂,
連商場配套都無的人
今日睇返會後悔嗎?
肯定dub袋

堆田區

班友冇眼睇,已不懂後悔了!  

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-9-14 02:19 PM 發表

你應該無真正踏足過日出康城了
由商場得一半開左、跟住蹓冰場開、到 pop-up counter全部換晒, 我都有去。
係個人感受。第一次係坐港鐵, 其後幾次係自己揸車。
反而玩朗 Yoho I 同Yoho II 比較 urban。

引用:
原帖由 fwjlxh 於 2021-9-15 08:59 AM 發表

由商場得一半開左、跟住蹓冰場開、到 pop-up counter全部換晒, 我都有去。
係個人感受。第一次係坐港鐵, 其後幾次係自己揸車。
反而玩朗 Yoho I 同Yoho II 比較 urban。
元朗太遠了,返深圳按腳仲近過返太古坊返工

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]