• 瀏覽: 10,524
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
買咗但收樓無期,會唔會有D擔心?恆大地盤已經全面停工個幾月!

不論黑貓與白貓,捉到老鼠就是好貓………………鄧小平

一種政治制度的好與壞,不在於制度的方式,
只在於掌控制度的人,是能人,還是惡魔!………BBQ323

熱賣及精選
引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-13 04:40 PM 發表

買咗但收樓無期,會唔會有D擔心?恆大地盤已經全面停工個幾月!
買咗恆大的估計會有段時間訓唔好咯!
聽說恆大話事人都要換人了。

剛剛收到最新消息,恆大將在本月15號宣佈破產!
我在香討一早就說大家不要買恆大,希望沒有那麼多人中招。

似乎本討論區沒幾個買了恆大樓

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-13 08:58 PM 發表

似乎本討論區沒幾個買了恆大樓
有的,我知道的就有好幾個。
我也曾經和他們說不要貪便宜,可惜...

佢地可能現在好忙,準備緊橫額去中聯辦維權示威!
真係偷雞唔到蝕渣米!

引用:
原帖由 lawfatfat 於 2021-9-13 11:20 PM 發表

佢地可能現在好忙,準備緊橫額去中聯辦維權示威!
真係偷雞唔到蝕渣米!
貪字得個貧!

冇買恒大樓,打算買多D花生,有排食

引用:
原帖由 wai3v 於 2021-9-14 01:34 AM 發表

冇買恒大樓,打算買多D花生,有排食
恆大出花生,業主買送啤酒可能可以翻身,十四億中國人,每人幫親一百蚊

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-14 08:16 AM 發表

恆大出花生,業主買送啤酒可能可以翻身,十四億中國人,每人幫親一百蚊
140億估計都救唔到。

引用:
原帖由 珠海中介高回佣 於 2021-9-14 11:50 AM 發表

140億估計都救唔到。
100x14=1400

引用:
原帖由 bbq323 於 2021-9-14 12:16 PM 發表

100x14=1400
😂😂😂夠了

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-9-14 12:09 AM 發表

貪字得個貧!
香港人買大陸樓,心態真係好奇怪.....
講左避免買小產權、商舖、恆大樓花等高風險項目,但佢地係都唔聽,仲覺得自己好醒執到平野!
到出左事,就找中聯辦示威抗議維權....輸打贏要!

引用:
原帖由 lawfatfat 於 2021-9-14 01:50 PM 發表

香港人買大陸樓,心態真係好奇怪.....
講左避免買小產權、商舖、恆大樓花等高風險項目,但佢地係都唔聽,仲覺得自己好醒執到平野!
到出左事,就找中聯辦示威抗議維權....輸打贏要!
高風險高回報,放貴利大二分息你估咁易賺

好似係50萬左右有兩房樓花?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]