• 瀏覽: 11,965
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2021-9-17 09:04 AM 關閉

熱賣及精選
通常哩D換來俾人問候全家

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-9-12 05:31 PM 發表

鄉土班垃圾aa最叻就係靠吹,特別係白石角同py嗰班。

地產代理行業多勞多得,不少代理「靠把口」搵食,游說買家入市,除了介紹物業推介樓盤、幫業主買家講價外,亦會講解整個社區未來發展規劃。有網民在討論區上談論,細數聽過地產代理「吹水」吹得最大的說話。

有網民提出「白石角站」。政府分別在2012年及2013年進行了兩個階段的公眾諮詢,均收到 ...
明明前面工廈將會拆卸重建三幢公屋, aa 話單位擁永久開揚樓景.

賺硬、升硬、買到就賺咗.....

引用:
原帖由 hkboy 於 2021-9-13 07:23 AM 發表

宜家資信發達,買家已經可以自己上網做功課,唔明點解要搵地產代理
要有一個幫我篩選租客嘅AA.但我一年都吾會搵佢一次。
資訊發達,但你仍是新手買家時。便需要瞎公竹。
負責賣樓推銷要職員。但地產發展商不會月月賣樓。人工成本轉向:買家。

引用:
原帖由 天邊海角 於 2021-9-12 06:11 PM 發表

「風水靚地先拎嚟做墳場」
咁都噏得出
其實真係風水寶地先會拎黎做墳場

引用:
原帖由 買恆大已發達 於 2021-9-12 05:52 PM 發表

應該學大陸咁取消中介行業👏👏👏👏👏👍
大陸幾時取消左?

引用:
原帖由 買恆大已發達 於 2021-9-12 07:44 PM 發表

學大陸咁 成立官立交易平台

取締中介!!
咪有house28羅

引用:
原帖由 買恆大已發達 於 2021-9-12 07:43 PM 發表

律師責任重大

讀law好辛九苦!
不如你試下揾個租客先啦,你估揾租客容易

引用:
原帖由 即刻珍貴的馬 於 2021-9-12 09:30 PM 發表

叫人買康城果班aa先絕....想人死
傻仔,你知唔知LP6無人買果陣有幾平丫?
加左價抽到痴左線果陣又賣幾錢?
而家夠3年啲二手又執緊幾錢丫?

引用:
原帖由 Emma1234 於 2021-9-12 10:20 PM 發表

班律師好憎AA架。我有aa朋友話,律師開口小爆做餐死每單先搵果萬幾蚊,做aa做成一間屋分咁多commission 不過香港有質素既aa真係唔多。
唔係喎,我同啲律師好fd
仲一齊食飯,互相介紹客人

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-9-12 10:20 PM 發表

點解?
因為佢無知
唔知人地執緊錢

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2021-9-13 02:43 AM 發表

你對!揾一個有實力平台,再加埋律師做支援!一定得!
House28
律師樓一般自己有(如果你有買樓經驗🤫

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-9-13 06:53 AM 發表

地產商講嘢咪一樣,讓人心曠神怡嘅堆填區,都好經典😂😂
事實係果幾期啲康城都賺錢賺到笑😳

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]