• 瀏覽: 11,947
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2021-9-17 09:04 AM 關閉
明明已經貴過好多地區仲話低水

熱賣及精選
引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-9-12 05:46 PM 發表

AA最叻引買家高追貴樓,食煙,講粗口,以及打交
床單 , 有冇呢樣野?

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-9-13 06:53 AM 發表

地產商講嘢咪一樣,讓人心曠神怡嘅堆填區,都好經典😂😂
噢,你帝搜副

寧願比AA老點好過車都未上做租淡

樓價跌梗,你想放要減。
回應:咁封盤啦,我都日日睇緊樓,換樓冇人減價放俾我喎。

佢地就算在香討也是19區互毆, 互相唱衰其他區

引用:
原帖由 買恆大已發達 於 2021-9-12 07:34 PM 發表

限制每單交易只可收5000蚊佣金

👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏
我都覺得抽1%太誇張,應該要有上限。例如抽1%, 幾多萬內成交就一個上限。

引用:
原帖由 JNC117 於 2021-9-13 08:34 AM 發表

床單 , 有冇呢樣野?
我見好多女AA個樣一係唔得就係C9, 俾你都唔要啦

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-9-12 05:31 PM 發表

鄉土班垃圾aa最叻就係靠吹,特別係白石角同py嗰班。

地產代理行業多勞多得,不少代理「靠把口」搵食,游說買家入市,除了介紹物業推介樓盤、幫業主買家講價外,亦會講解整個社區未來發展規劃。有網民在討論區上談論,細數聽過地產代理「吹水」吹得最大的說話。

有網民提出「白石角站」。政府分別在2012年及2013年進行了兩個階段的公眾諮詢,均收到 ...
所有Sales都係靠吹架啦。

賣電器、
街市賣魚、
移民去英國、

有邊樣唔係吹

早幾年或者早十幾年所謂比AA 呃左買樓既人, 有邊幾個今日無賺到錢?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 雨中富有薯仔 於 2021-9-13 11:52 AM 發表

香討真實事例:

康城AA打手:
冇商場嗰陣:冇問題,有網購有熊貓,樓價一定升!
有個垃圾商場仔嗰陣:掂呀,吸引好多外區人嚟,樓價又一定升!
冇公屋嗰陣,純私樓,樓價一定升!
有公屋嗰陣,配套一定會更加齊,樓價又一定升!

啟德AA打手:
可能有單軌就狗吹一輪,好方便呀好正呀!
冇單軌就狗吹冇影響,仲會令樓價升添,啟德AA打手話交通唔方便先係賣點嚟!

有咩 ...
其實AA係唔係要上吹水COURSE?
點解D AA吹口既野基本上都係一樣?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]