• 瀏覽: 7,806
  • 回覆: 64
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-11 03:26 PM 發表

冇事既, 我地都係嚇下你等你沽貨, 你繼續渣一定會發達既, 唔好信
四叔細佬五叔買入價幾錢吖?

熱賣及精選
66, 67 時唸過買, 依家睇落有d似941

引用:
原帖由 lawlawmic 於 2021-9-11 12:26 PM 發表

$45可入
唔好玩啦!如果跌到咁低,你又未必敢買啫,舊年滙豐跌到30幾,有幾多人敢買!

$30 可入

恭喜曬

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2021-9-11 06:01 PM 發表

唔好玩啦!如果跌到咁低,你又未必敢買啫,舊年滙豐跌到30幾,有幾多人敢買!
我有溝貨....

恆大單嘢未攪掂 佢有L得升咩

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-9-11 12:26 PM 發表

2318 無論周線圖同月線圖既 rsi 都係15年新低, 而且月線圖 rsi 仲要係比15年內第二低低好多添

好既方向諗就係有一定值博率, 但係唔好既方向諗就係月線仲未超賣, 未知仲有幾多可以跌
睇圖黎計,20年黎都冇話試過月線rsi超賣,每次觸及底部都彈返50樓上,要rsi超賣先買有點吹毛求疵,日線出現唔出奇,月線近52蚊巳經係鑽石底,唔係恆大爆煲咁多unkown,唔會見到e+呢d價,30000點樓上賣晒貨果d,我覺得25000會入得好安樂😅大不了咪21000, 咁樣印錢法,大家都有疫情,維穩大過天,唔隊爆美金唔會死人🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2021-9-11 06:01 PM 發表

細佬咁岩就係33蚊買,48放晒,想再見3字頭又掃過,係都唔跌

引用:

35我買左,之後跌到28,升回43賣左

引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-9-11 07:20 PM 發表

細佬咁岩就係33蚊買,48放晒,想再見3字頭又掃過,係都唔跌
你定,好快跌,今次冇28咁高添

引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-9-11 07:18 PM 發表

睇圖黎計,20年黎都冇話試過月線rsi超賣,每次觸及底部都彈返50樓上,要rsi超賣先買有點吹毛求疵,日線出現唔出奇,月線近52蚊巳經係鑽石底,唔係恆大爆煲咁多unkown,唔會見到e+呢d價,30000點樓上賣晒貨果d,我覺得25000會入得好安樂😅大不了咪21000, 咁樣印錢法,大家都有疫情,維穩大過天,唔隊爆美金唔會死人🤷🏻‍♂️
25000見左幾次,2318越來越低,你想講咩價位買左好安心?

我唔係講緊等超賣入貨,我早已講左俾我一定唔買咁弱既股,就算買都等佢有傾向回升先追入,賺少幾蚊唔死得人
月線圖15年都冇去過而家咁低rsi, 大戶有個慣性,就係既然 rsi 已經到左史無前例咁低,大有可能會推到盡去超賣區

能唔能夠明白我講緊既理念好睇你既投資心態,市場上咁多股票可以賺到錢(假設你的目標是要賺錢,唔係話俾人聽你撈底成功好威),你又何苦要在冇理由之下幻想佢已見底

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-9-11 10:56 AM 發表

60.7入叻唔叻仔
投資房地產方面無事就百份百爆上,否則就.....

引用:

$34個陣我有溝貨架...而家都冇走.....

睇佢上過100就以為好抵

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]