• 瀏覽: 8,563
  • 回覆: 134
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 24567000 於 2021-9-11 10:13 PM 發表

無錯,第一個盤第一張價單先咁平,做下廣告。就好似啟德一號頭一批,依家賺到笑
跟住嗰啲就白做或蝕讓了

熱賣及精選
引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-9-12 01:35 AM 發表

有shuttle去旺角咩?
你是MK仔?日日要出旺角?
就算你係,唔代表跑道區居民想要shuttle去旺角囉

引用:
原帖由 果個喜歡了屋 於 2021-9-12 08:58 PM 發表

你是MK仔?日日要出旺角?
就算你係,唔代表跑道區居民想要shuttle去旺角囉
上面有人老作話有shuttle去旺角遮

其實淨係睇啟德坊同跑道區ge發展商,都知邊塊地ge潛力大d,新世界同長實都只係跑道區落注

一直都唔諗跑道區 唔係我地平民玩
冇咁大個頭

引用:
原帖由 anjayhh 於 2021-9-10 06:21 PM 發表

等下個啟德坊樓盤
實搶到排長龍   個個都唔玩跑道區

引用:
原帖由 peterchan199411 於 2021-9-11 07:10 PM 發表

前排應該會開大則,大陸佬鍾意買三房
你住大屋,會吾會想同d住3/400尺既人一齊住,用同一個會所,呢樣註定啟德根本無可能系豪宅區,仲有大量200幾尺既檔房戶

引用:
原帖由 kelvintee1 於 2021-9-14 08:44 PM 發表

你住大屋,會吾會想同d住3/400尺既人一齊住,用同一個會所,呢樣註定啟德根本無可能系豪宅區,仲有大量200幾尺既檔房戶
咁凱旋門都有大把400呎一房,凱旋門唔係豪宅?

另外我係估跑道前排應該以大則為主。依家都未開盤,你又知會有大量二百幾呎?

引用:
原帖由 peterchan199411 於 2021-9-12 11:51 PM 發表

其實淨係睇啟德坊同跑道區ge發展商,都知邊塊地ge潛力大d,新世界同長實都只係跑道區落注
簡而精

引用:
原帖由 peterchan199411 於 2021-9-14 08:53 PM 發表

咁凱旋門都有大把400呎一房,凱旋門唔係豪宅?

另外我係估跑道前排應該以大則為主。依家都未開盤,你又知會有大量二百幾呎?
跑道區直情有好多獨立屋戶型供應tim

引用:
原帖由 kelvintee1 於 2021-9-14 08:44 PM 發表

人地講緊跑道區,依家跑道區得維港一號,最細都係三百幾呎嘅一房,邊到有二百幾呎劏房?

引用:
原帖由 24567000 於 2021-9-14 09:48 PM 發表

人地講緊跑道區,依家跑道區得維港一號,最細都係三百幾呎嘅一房,邊到有二百幾呎劏房?
就算啟德坊, 都只有龍譽同the henley有百幾二百呎劏房

啟德坊D樓唔起得高, 只有三十幾層
正常都會開D細lump sum細則, 收回成本

引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2021-9-14 09:58 PM 發表

就算啟德坊, 都只有龍譽同the henley有百幾二百呎劏房

啟德坊D樓唔起得高, 只有三十幾層
正常都會開D細lump sum細則, 收回成本
啟德坊多細單位好合理,因為佢嘅定位係中上產,包括單身精英族,附近交通配套好,所以有市場

但跑道區係以豪宅區定位。後排可能會開則多元化啲,但前排一定係以700呎三房起步為主

引用:

貝沙灣都有1房單位喎!莫非貝沙灣不是豪宅?

跑道區的維港一號的1房單位都3百幾呎,那有2百幾呎呢? 更何況1房單位的比例不高, 提供多元化的戶形才讓買家有更多選擇

引用:
原帖由 果個喜歡了屋 於 2021-9-14 10:47 PM 發表

貝沙灣都有1房單位喎!莫非貝沙灣不是豪宅?

跑道區的維港一號的1房單位都3百幾呎,那有2百幾呎呢? 更何況1房單位的比例不高, 提供多元化的戶形才讓買家有更多選擇
可能人地覺得山頂先係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]