• 瀏覽: 126,074
  • 回覆: 1,443
  • 追帖: 183
引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-20 10:42 AM 發表

係這個情況,,買貨係需要有氣有危就有機
睇到今天大跌過千
自然想起巨牛兄曾講過
~快、狠、準~

熱賣及精選
引用:
原帖由 清晨花色烈女 於 2021-9-20 11:58 AM 發表

睇到今天大跌過千
自然想起巨牛兄曾講過
~快、狠、準~
看錯方向無辦法…….用自己操作修正

引用:
原帖由 seikohk 於 2021-9-20 11:57 AM 發表

股災任何技術分析都冇用 唯一可做係嚴守止蝕

716 上周五原來在
1.09 沽左40000
1.12 又沽左30000
今早 1.01 買返10000支持下,如再回深啲至0.9 邊再諗
呢D情況,好多妖股走出嚟😏😏

引用:
原帖由 chisum14 於 2021-9-20 11:33 AM 發表

我揸1113由70到之前38低位到早排放左一半51,而家仲有一半,諗住繼續坐。計返收息51走果D蝕左十蚊。而家又返四十幾。。唉。。仲諗住返到六十走埋。。。又插一野。。繼續坐
由37跌落29 
其實範圍上上落落都唔太擔心
但因國策 就怕上唔番

引用:
原帖由 上水首富 於 2021-9-18 04:58 PM 發表

傳部分中資銀行著手為恒大貸款作撥備http://plib.aastocks.com/aafnnews/image/medialib/20210331174418312_l.jpg

推薦14利好26利淡15  æ²½ç©º  è‚¡åƒ¹

《路透》引述消息指,有中國恒大的主要貸款銀行,已為恒大相關貸款計提損失準備,而部份債權人則計劃給予恒大更多時間去還款。 ...
睇1398去到52新底開始入貨🤣🤣

引用:
原帖由 chisum14 於 2021-9-20 12:10 PM 發表

睇1398去到52新底開始入貨🤣🤣
太多選擇唔入內銀了

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-20 10:42 AM 發表

係這個情況,,買貨係需要有氣有危就有機
牛兄,之前問你2103,我之前全走了,今日大跌90%,換手率也不是太大,請問可以幫忙看看嗎?

小弟不才, 上次講過痕指做第二只腳屎不足之處是最低點未隊落24200附近, 今日就隊穿晒,算是彌補鳥這個不足................
廢話不多講,今個月痕指要升回24100並要守穩才有轉機.....................

引用:
原帖由 半夜可愛的西瓜 於 2021-9-20 03:06 PM 發表

牛兄,之前問你2103,我之前全走了,今日大跌90%,換手率也不是太大,請問可以幫忙看看嗎?
單日大跌老千好難睇到,,,可能斬倉,或揾垃圾基金佬接完自爆

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-20 08:27 PM 發表

單日大跌老千好難睇到,,,可能斬倉,或揾垃圾基金佬接完自爆
多謝回覆,5該哂牛兄

早

中秋節快樂

引用:
原帖由 wales2007 於 2021-9-21 08:05 AM 發表

中秋節快樂
中秋節快樂

中秋節快樂

我的恩師牛兄及各位,

中秋節🥮快樂

「舉頭望明月
低頭see腩肉!」

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]