• 瀏覽: 135,696
  • 回覆: 1,505
  • 追帖: 185
請問689是否似跌定橫行待發?

熱賣及精選
早晨牛兄!

引用:
原帖由 陸奧BB 於 2021-9-8 10:23 AM 發表

牛兄,3.9X-$4.08係上一次既蟹貨區,我都有3注死係呢個位,所以應該吾會停留太耐就一去無回頭
破週圖3角,多數都爆邊

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-8 10:51 AM 發表

破週圖3角,多數都爆邊
今朝$4.02走左$3.98果注,轉頭$3.95入番,上次1800經驗衰貪心上吾番車,今次攞少D位算,賺一餐午餐算~

引用:
原帖由 oldmanex 於 2021-9-8 10:25 AM 發表

請問689是否似跌定橫行待發?
跌到仙股?
日圖近日係似做底,吸貨,,有得選擇嘅話,選擇其他股會好啲

牛兄,想問隻9633點睇

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-8 10:57 AM 發表

跌到仙股?12661756 日圖近日係似做底,吸貨,,有得選擇嘅話,選擇其他股會好啲
多謝牛兄解答

引用:
原帖由 陸奧BB 於 2021-9-8 10:55 AM 發表

今朝$4.02走左$3.98果注,轉頭$3.95入番,上次1800經驗衰貪心上吾番車,今次攞少D位算,賺一餐午餐算~
係吖,有時一開車就上一大段,還可以每日做工課,找20隻或50隻,陰跌轉勢股,入選股名單,,走一隻又得他,買下一隻,

引用:
原帖由 charlesttt 於 2021-9-8 10:57 AM 發表

牛兄,想問隻9633點睇
週圖收窄宿量,,等週圖出金叉會安全啲,,似高位未出夠貨定真係好股,要睇你信唔信佢機本面

牛兄,想問隻27點睇?

引用:
原帖由 hellodirty74 於 2021-9-8 11:13 AM 發表

牛兄,想問隻27點睇?
日圖,週圖都有見吸貨,,只係低點彈上10蚊,有小小可能橫行回調,睇圖橫行向上多

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-8 11:23 AM 發表

日圖,週圖都有見吸貨,,只係低點彈上10蚊,有小小可能橫行回調,睇圖橫行向上多
謝謝分析

牛兄 請問686可以嗎?

牛兄 750仲入唔入得過?

引用:
原帖由 巨牛3 於 2021-9-8 11:23 AM 發表

12661914 12661915 日圖,週圖都有見吸貨,,只係低點彈上10蚊,有小小可能橫行回調,睇圖橫行向上多
請問呢個係咩app 咩圖啊, 唔該先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]