• 瀏覽: 348,785
  • 回覆: 149
  • 追帖: 221
支持

熱賣及精選
引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-6 08:52 PM 發表

轉月,內容有變!👌
是否今次升市只係虛火,2021年仲會繼續 跌落去?

今年咪第三年囉

引用:
原帖由 明日冰凍的碼頭 於 2021-9-6 10:01 PM 發表

@powerwin就263啦點算呀
教官依道就買升,隔離谷就話97買跌,買定離手啦喂!

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-7 10:15 AM 發表

唔得。
阿爺咁勁。
越升越有 尋日啲沽空得150幾億 ,可能大戶想夾高啲先至再沽

引用:
原帖由 香港紫色的羊 於 2021-9-7 10:29 AM 發表

應該會挾死26400 啲熊餅先
死了

引用:
原帖由 香港紫色的羊 於 2021-9-7 10:29 AM 發表

應該會挾死26400 啲熊餅先

剛剛睇返香港三個指數10天終於掂到20天線, 利好, 睇下今個星期會唔會掂到50天線🤔

引用:
原帖由 patrickin 於 2021-9-7 09:38 AM 發表

大家早。。遲左小小起身。。
可能因為老美放假。無咩方向。。懶懶地。。
吾睇老美。睇下歐市。昨天歐市都升升升。德國升勢不斷。市埸傳慫國接生產單接吾停。而日市就升到3萬點。又去左高位。外圍不斷做好。港女會點行?
真係吾知佢想點。好似昨天阿爺都有力。係佢自己玩自己。成交又少。
今日大家要小心。。外圍做好下。港女吾知自己想點。可能已突破左260想企好261先再上都吾定。。要小心買賣

25 ...
P兄好準呀, 就嚟到右邊呀

教官,個市強度咁,有冇低位可以入博升呀?

定係差不多升完,揾位沽呢?

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-7 02:43 PM 發表

A50轉燈助攻一下。
科指五十天線遇阻力。
263-264玩有風險,
等回吓氣入番。
謝教官, 睇下美女今晚點行,希望扯返低港女就可入貨!

國指同科指已穿50天線 ,而家恆指試緊睇下穿唔穿到

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-8 10:36 AM 發表

A50今日太弱了!
教官,A50係咪應該等佢落返150,先買呀

上個月淡友大勝,今個月好有反攻, 三扒兩撥中港五個指數就已經企穩20天線,而家香港三個指數由7月開始第一次試50天線,呢啲阻力位回一回都正常

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]