• 瀏覽: 348,819
  • 回覆: 1,063
  • 追帖: 221
咁快又一版新架??
支持教官。。。

熱賣及精選
大家早。。遲左小小起身。。
可能因為老美放假。無咩方向。。懶懶地。。
吾睇老美。睇下歐市。昨天歐市都升升升。德國升勢不斷。市埸傳慫國接生產單接吾停。而日市就升到3萬點。又去左高位。外圍不斷做好。港女會點行?
真係吾知佢想點。好似昨天阿爺都有力。係佢自己玩自己。成交又少。
今日大家要小心。。外圍做好下。港女吾知自己想點。可能已突破左260想企好261先再上都吾定。。要小心買賣

25860>26020 〉26180 >26340 >26500

引用:
原帖由 patrickin 於 2021-9-7 09:38 AM 發表

大家早。。遲左小小起身。。
可能因為老美放假。無咩方向。。懶懶地。。
吾睇老美。睇下歐市。昨天歐市都升升升。德國升勢不斷。市埸傳慫國接生產單接吾停。而日市就升到3萬點。又去左高位。外圍不斷做好。港女會點行?
真係吾知佢想點。好似昨天阿爺都有力。係佢自己玩自己。成交又少。
今日大家要小心。。外圍做好下。港女吾知自己想點。可能已突破左260想企好261先再上都吾定。。要小心買賣

25 ...
今日動物如下

c 63619 / 65114
b 50831
大家要小心買賣。。又係開市30分鐘。要小心比呃入市。。
忍下手先。。

引用:
原帖由 高大珍惜手機 於 2021-9-7 09:45 AM 發表

謝謝P兄
不用。。純分享。比大家參考下。。
不是太準的。。
大家要留意今日可能沒有大波波。。磨黎磨去1百幾十1點。會好悶。因為老美休假。各國都等緊議息。
可能未有大方向。。阿爺戴動就例外。。。

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-7 09:49 AM 發表

大家早!
教官早。。
轉頭又落番了。。今日好悶下。。
忍下手休息算。。

引用:
原帖由 高大珍惜手機 於 2021-9-7 09:51 AM 發表

係囉 平時十點前波幅好大
係呀。。所以今日無方向日。。忍下手安全。。
大家忍到手就羸左了。。係怕佢一野走上走落。。
你地要小心。。

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-7 10:15 AM 發表

唔得。
阿爺咁勁。
恭喜教官。。
走開左順便執埋c 先回來。就一野抽上去。。
現貨穿264回,。miss左tim。。。教官又一次神準了。。恭喜!!

引用:
原帖由 商界不安的師妺 於 2021-9-7 10:10 AM 發表

早左30秒鐘走可以食100點😫😫
慘。。。。走遲少少食好多。。
但你已經比我好。。我咩都無。。哈哈。。
見開市20分鐘都係咁走左去整早餐食。。順便執c。。回來就大抽了。。
恭喜你地有跟教官。賺吾少。。

引用:
原帖由 TVHD 於 2021-9-7 10:53 AM 發表

P兄好準呀, 就嚟到右邊呀
可惜我沒有買。。
見開市無咩方向。。費事mom 住佢。。以為無咩大波波。。點知一行開就抽。。
所以有時真係吾知下一秒會點。。
你地有賺就好。。。恭喜你地跟到教官。。賺吾少。。

引用:
原帖由 茄子豆腐煲 於 2021-9-7 11:09 AM 發表

水位仲有,但有條巨線壓住,可能會調整再上
穿到264先再算。。。
我換衫準備放飯先了。你地加油。。

引用:
原帖由 hellopetty 於 2021-9-7 11:10 AM 發表

P兄改玩IG 大期嗎?
不是。。玩細期。。因為1張大走法無細期咁好。
我10張細。可以分段走。但2張大就好難走。.
如果你地有錢買大期。都建議你地買5 張細好d。之前教官教架。
5張細比你買一張大好。因為走可以走一半留一半。但你買一張大就只得走同吾走。彈性差好多架。。
你地都可以試下。。
上星期5 ig 都比左轉介果100$美金比我了。昨天也試左轉錢出。。睇要要轉幾耐先落戶口。。
到時如果無咩大問題就可以試下入多少少落去。。
現在只夠買30張細。。

引用:
原帖由 清晨善良的師姐 於 2021-9-7 11:19 AM 發表

各位早,教官早,我都吃了一百點,補返小小血
恭喜你。。我反而咩都無。哈哈。。剛剛264好想沽。但見就出去食飯。無入。。如果入到衣家都有成100點了
sad
算了。安心出去食飯算。。一陣見。。

引用:
原帖由 hellopetty 於 2021-9-7 11:28 AM 發表

明白,請問IG 1張幾錢?
3500$左右一張。。。

引用:
原帖由 geneviee 於 2021-9-7 01:33 PM 發表

升咁多,明天買咩好
吾係好多o者。。。

又係264附近回番晒。。。
仲打算3點回來看看有無高位試下入;。結果佢一早就回晒。。
正式休息。。。大家有賺嗎今日??

提示:支持鍵盤翻頁左 右