• 瀏覽: 348,779
  • 回覆: 5,423
  • 追帖: 221
引用:
原帖由 hellopetty 於 2021-9-7 08:17 AM 發表

大家早,日本仔好升得,現在又升三百幾點,三日升左千幾點
正確來講13日升咗3千點🙈,一話換首相不停破頂,可想而知市場幾想佢落台

熱賣及精選
引用:
原帖由 人生三苦 於 2021-9-7 08:29 AM 發表

正確來講13日升咗3千點🙈,一話換首相不停破頂,可想而知市場幾想佢落台
😱原來三千點,我最近好忙,少玩了,師兄有斬獲嗎?

大家早,支持教官

引用:
原帖由 hellopetty 於 2021-9-7 08:51 AM 發表

😱原來三千點,我最近好忙,少玩了,師兄有斬獲嗎?
我通常都係夾多多執小小,無呢啲運😮💨😮💨

支持

支持教官

大家早。。遲左小小起身。。
可能因為老美放假。無咩方向。。懶懶地。。
吾睇老美。睇下歐市。昨天歐市都升升升。德國升勢不斷。市埸傳慫國接生產單接吾停。而日市就升到3萬點。又去左高位。外圍不斷做好。港女會點行?
真係吾知佢想點。好似昨天阿爺都有力。係佢自己玩自己。成交又少。
今日大家要小心。。外圍做好下。港女吾知自己想點。可能已突破左260想企好261先再上都吾定。。要小心買賣

25860>26020 〉26180 >26340 >26500

引用:
原帖由 patrickin 於 2021-9-7 09:38 AM 發表

吾睇老美。睇下歐市。昨天歐市都升升升。德國升勢不斷。市埸傳慫國接生產單接吾停。而日市就升到3萬點。又去左高位。外圍不斷做好。港女會點行?
真係吾知佢想點。好似昨天阿爺都有力。係佢自己玩自己。成交又少。
今日大家要小心。。外圍做好下。港女吾知自己想點。可能已突破左260想企好261先再上都吾定。。要小心買賣

25 ...
今日動物如下

c 63619 / 65114
b 50831
大家要小心買賣。。又係開市30分鐘。要小心比呃入市。。
忍下手先。。

謝謝P兄

大家早!

教官早

引用:
原帖由 Elainepoon 於 2021-9-6 10:56 PM 發表

教官,呢轉上268嗎?
震住上

引用:
原帖由 高大珍惜手機 於 2021-9-7 09:45 AM 發表

謝謝P兄
不用。。純分享。比大家參考下。。
不是太準的。。
大家要留意今日可能沒有大波波。。磨黎磨去1百幾十1點。會好悶。因為老美休假。各國都等緊議息。
可能未有大方向。。阿爺戴動就例外。。。

引用:
原帖由 教官密碼1 於 2021-9-7 09:49 AM 發表

大家早!
教官早

引用:
原帖由 patrickin 於 2021-9-7 09:38 AM 發表

25 ...
P 兄,早晨。
大戶係咪針對緊你招520,我試過用,每次想金叉或死叉,個指數都震盪得異常強烈

提示:支持鍵盤翻頁左 右