• 瀏覽: 193,239
  • 回覆: 375
  • 追帖: 148
今次無乜特別野講⋯⋯美股一日唔跌,港股都未行得住⋯⋯現港股可以反彈主要原因終於有對手⋯⋯所以大家繼續keep住呢個勢⋯⋯大市就好快可以超日趕美⋯⋯只要心中有淡呢團火⋯⋯港股就可以再發光發亮。

睇好既: 9月目標26888 左右無價講, 夾淡倉。

睇淡既:因為8月尾無啦啦大成交單日轉向,果日港匯急升⋯⋯短暫做淡有一定難道⋯⋯要再跌穿25500先可以重新上路⋯⋯

免責聲明: 投資涉及風險,證券價格有時會大幅波動,價格可升亦可跌,更可變 得毫無價值。投資未必一定能夠賺取利潤,反而可能會招致損失,往績數字並非 未來表現的指標。投資前應先閱讀有關產品的發售文件、財務及相關的風險聲明, 並應就本身的財政、其他狀況及需要詳細考慮並考慮決定投資是否切合本身特定 的投資需要。若有需要更應諮詢獨立之法律、稅務、財政及其他專業意見,方可 作出有關投資決定。
本廣告不構成任何證券、金融產品或工具要約、招攬、建議、意見或任何保證。內容未經香港證券及期貨事務監察 委員會審閱

熱賣及精選
呢幾日跑贏美股⋯⋯

差唔多要陣一陣了⋯⋯ 倒跌mode 準備

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2021-9-2 09:42 AM 發表

有幾隻rsi過70...
但個勢仍好強
今日夾到9988⋯⋯

1024 又大彈⋯

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2021-9-2 10:35 AM 發表

高位插返落開市位
陰燭
呢隻西利⋯⋯超大波幅

攪掂已倒跌, 食熊 收工

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2021-9-2 11:48 AM 發表

9哥食咗熊掌補身,功力會唔會更上層樓先
現在唔過夜好難輸到指數被大戶⋯⋯反而正股就全軍死曬

引用:
原帖由 Midca 於 2021-9-2 11:59 AM 發表

9哥外賣仔沽得未
3690 好強⋯⋯ 藥股弱⋯⋯

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2021-9-2 01:46 PM 發表

磨市最難頂,唔上唔落,今日收工了
同琴日一樣⋯⋯下午磨到收市⋯⋯

引用:
原帖由 Midca 於 2021-9-2 12:38 PM 發表

2269?
幾隻藥股成份股都好弱⋯⋯

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2021-9-2 12:29 PM 發表

3690 壞消息出哂咩?
點睇佢都唔應該咁強。。。。。。。
多人做淡就夾⋯⋯

引用:
原帖由 Midca 於 2021-9-2 12:38 PM 發表

2269?
呢隻弱⋯⋯ 之前高位狂配股⋯⋯

引用:
原帖由 Hiki007 於 2021-9-2 01:39 PM 發表

樓主今個月美股肯跌未?
美股我都唔識睇⋯⋯真係強到離曬地⋯⋯

引用:
原帖由 可愛的花貓 於 2021-9-2 01:42 PM 發表

9gor 呢排好掂 以前多數頭po中
而家好似好神 短線都中係咪有大戶睇中左9 gor
今日易睇⋯⋯已經連升三日⋯又高開又爆錶⋯

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右