• 瀏覽: 50,280
  • 回覆: 140
  • 追帖: 28
新屋入泥打卡..........

熱賣及精選
引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2021-8-31 01:56 PM 發表

個人愚見
應該係升市先要問點解
我覺得宜家D人開始解讀個政策, 有機會轉向正面.....

引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2021-8-31 02:10 PM 發表

難得反彈就拿臨跟風炒翻轉先
係....不過, 其實都係大戶話事...

今日習大有句, 唔想有人獨大壟斷, 係呢個位去望, 巴同Q都衰呢D
巴想解決, 短期的話, 應該都係同D營商分利均D. 可能以前係8/2, 7/3, 宜家可能係6/4
反而Q麻煩D.....一陣阿爺連短片都禁拍或禁播就大獲..

引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2021-8-31 02:10 PM 發表

難得反彈就拿臨跟風炒翻轉先
到底阿爺睇到D咩攪咁多野....仲有咩原因....
宜家已經係政策市....都要靠多D蛛絲馬跡..
琴日單消息, 就係查平安投資房地產..........呢單野, 又唔知會有咩關鏈...最怕係資金混亂

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-8-31 04:14 PM 發表

隻189直頭發癲咁爆升
Cool sir當日點解唔用枝槍指住我買
多魚啦.....上兩個POST, 189都係15,16....
講左你米又係唔買, 上個星期18,19都問有咩接近, 米又係唔買
669果時幾錢? 米又係唔買...
所以, 講泥講去, 買左唔升, 冇買就升..

引用:
原帖由 蕉神JJ 於 2021-8-31 04:06 PM 發表

如果今日跌少過500點,我幫大家含!
無得食。。至少可以有人幫你含下。。。唔洗傷心。。。
笑下就算...
有好多呢D POST......
實有一兩次中.....

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-8-31 04:21 PM 發表

Dee Gor 快啲鬧醒我啦
我呢期勁輸錢
鬧唔醒, 因為當局者迷...我都係咁....除非遠離媒體, 信自己.   

你睇下隻1121, 上次我講原本想睇1211, 但打錯1121...之後有望過, 我睇住佢升, 到今日又升左幾多???  我米又係唔買

所以, 我地成日講"你睇我好, 我睇你好", 真係好L岩.

引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2021-8-31 04:21 PM 發表

好,祝大家都中六合
少爆老細
隻今川, 2362....應該有D野......今日又係慢流尾袋, 唔似上星期咁羊

引用:
原帖由 投資傻瓜 於 2021-8-31 04:58 PM 發表

睇d資金流,似乎有大野蘊釀緊
仲有,某人叫唔好買,甘即係要買啦
邊個咁推左走右???

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-8-31 08:55 PM 發表

其實今日想買3323 不過嫌高左
聽日信Dee gor  cool sir  Leonardo, 9衝入去2362

@deechai @投資傻瓜 @coolzoo

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-9-1 10:52 AM 發表

手機得番6%電
同時間競賽

BTW 有冇追數股?
2362 入得未??
@投資傻瓜 @deechai
琴日都係1.32, 33左右浮沉
排左1.32...暫時派唔到我

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-9-1 12:51 PM 發表

一隻手揸得晒先好喎
大得濟好難用
賤格...............

引用:
原帖由 nonbeing 於 2021-9-1 01:36 PM 發表

12644587 12644588 好鬼飽!
炸雞.....鐘意食但怕熱氣...

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-9-1 10:52 AM 發表

手機得番6%電
同時間競賽

BTW 有冇追數股?
2362 入得未??
@投資傻瓜 @deechai
1.32打中左.....

震L過貓王

引用:
原帖由 nonbeing 於 2021-9-1 03:22 PM 發表

可能最後一震
今日唔知有冇2000億....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]