• 瀏覽: 5,412
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
日日狂跌,輸死人,  想死

熱賣及精選
跌先有錢贏,10年一遇的股災不是經常有,我不會買熊,但我會存好子彈等佢跌,

股票一年買1次2次已經足夠,就係望佢跌先有便貨,通常大牛市我唔會買股票,大熊市我最開心,可以撿便貨,最好跌多2000點

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
傻仔先會望佢升,聰明人只會等10年一遇的股災,你不跌我根本沒機會買貨,買完貨就會坐1年食個大浪,

引用:
原帖由 小子9 於 2021-7-30 02:31 PM 發表

股票一年買1次2次已經足夠,就係望佢跌先有便貨,通常大牛市我唔會買股票,大熊市我最開心,可以撿便貨,最好跌多2000點
ching 是高手

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
引用:
原帖由 小子9 於 2021-7-30 02:34 PM 發表

傻仔先會望佢升,聰明人只會等10年一遇的股災,你不跌我根本沒機會買貨,買完貨就會坐1年食個大浪,
呢家應該唔洗10年一次

TBB 特色
尋日有升喎

樓主你要明白,每一次下跌都是為下一次上升做準備,每一次上升都是為了下一次大跌做準備,所以現在這個位當然望佢跌好,跌得越多,條彈弓越勁,

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-30 02:35 PM 發表

呢家應該唔洗10年一次
香港股票,每一次上升都是為了出貨,每一次下跌都是為了入貨,聰明人一定望股票大跌好過望股票升。

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-30 02:35 PM 發表

呢家應該唔洗10年一次
最好一年一次股災,甘以後就大把機會贏錢,我每次贏錢都是股災過後買貨坐1年食大浪才贏錢,中途28000點個啲位殺入去通常都係輸輸贏贏,浪費時間的,

引用:
原帖由 小子9 於 2021-7-30 02:47 PM 發表

最好一年一次股災,甘以後就大把機會贏錢,我每次贏錢都是股災過後買貨坐1年食大浪才贏錢,中途28000點個啲位殺入去通常都係輸輸贏贏,浪費時間的,
問題係,個底係邊?

毛毛話你地唔識玩姐,25000買,26200走米得囉

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-7-30 04:33 PM 發表

毛毛話你地唔識玩姐,25000買,26200走米得囉
1000點夠食架, 早知ALL IN 喇

TBB 特色
引用:

呢家應該唔洗10年一次

2-3年一次

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]