• 瀏覽: 13,016
  • 回覆: 115
  • 追帖: 2
爽! 西人無中港股票,以後美股升跌沒法操控港股, ARKK女西婆已沽清QQ、美團,昨天已不跌反升, 貨源已去強中手。
港股今日應該有人獲利回吐,又係先低後高,買貨巧時機!!!
跌3百可追入QQ、美團& 牛證

熱賣及精選
正儍門西,吾識咪講

引用:
原帖由 joeyeungyeung 於 2021-7-30 06:17 AM 發表

正儍門西,吾識咪講
笑咗, 祖已西揚

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-7-30 06:00 發表

爽! 西人無中港股票,以後美股升跌沒法操控港股, ARKK女西婆已沽清QQ、美團,昨天已不跌反升, 貨源已去強中手。
最緊要係移民左美國嘅中國或香港人唔準再搞港股

不要美金,只愛黃金 !!
引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-7-30 06:00 AM 發表

搞貿易戰都係自我制裁

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-7-30 06:00 AM 發表

我就怕怕啦,你地慢慢買,買多d啦。

引用:

太窮係會發茅嘅, 加上老人政治同蠢過黃。  要基建又冇錢, 只好玩台灣去賣多啲爛鐵。  2年前搞到香港, 儲備歸晒蠢美架啦🤭🤭

港股肯定無運行

引用:

而家佢係要逼美資大行自己慢慢撤資番美國,所以拎盈富基金試水溫

因為基金內含制裁股,唔買盈富,也可以買個股

2800今日

引用:

第一次認同美國限制西人投資港股,早啲走,股市正在啲

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-7-30 06:54 AM 發表

最緊要係移民左美國嘅中國或香港人唔準再搞港股
冇移民持綠卡都唔買得啦。

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

On9原來真係無譜的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]