• 瀏覽: 2,300
  • 回覆: 57
  • 追帖: 2
現價$13.9🥃

熱賣及精選
國內好多銀行、政府部門、大公司(例如華為)都係354的大客!

全世界科技圍堵中國,中央一定會扶持自己國家的重點科技公司,354中軟是其中一隻!

趁354股價仲未爆升好買入,估計佢今年市值過千億!

利申:剛入咗少量354貨。

我呢兩日做功課時發現佢,絕對係一隻好股!
大行收集已到尾聲,隨時拉爆佢!👍

溫馨提示:354中軟呢幾日可能會發盈喜!要買快入!

美國有微軟🥳
中國有中軟🥳

我係睇好兼有貨才推介的😎

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-7-22 12:09 PM 發表

利申:剛入咗少量354貨。
等我研究一下345

引用:
原帖由 gogogo123zt 於 2021-7-22 12:15 PM 發表

等我研究一下345
🙏🏻
以後可以交流吓對354中軟的睇法!我對佢好有信心!

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-7-22 12:07 PM 發表

全世界科技圍堵中國,中央一定會扶持自己國家的重點科技公司,354中軟是其中一隻!
邊有全世界圍堵呀?微軟有走到咩?
谷歌中國唔批落地啫,蘋果一路用緊.

至於高端芯片,了極高端外, 一樣冇圍噃.

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。
引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-7-22 12:25 PM 發表

咁你支持中央發展自己的高科技產業嗎?
如果中美以後關係惡化呢!要中國睇人面色?我支持中央扶持自己的高科技公司!

上星期都入咗D,唔係坐緊艇搞到冇晒現金嘅話一定會all in

引用:
原帖由 愚人之石 於 2021-7-22 12:25 PM 發表

你知道 華為 自己開發的 鴻蒙系統嗎?354中軟係佢最重要的基礎合作夥伴(證明354有料)!將來業務發展潛力無限!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]