• 瀏覽: 6,339
  • 回覆: 143
  • 追帖: 1
好淡都不做, 一買就等輸錢 

熱賣及精選
根本是夾埋SET 定, 只要一買就中伏, 好淡都沒分別

引用:
原帖由 老千股1171 於 2021-7-22 10:41 AM 發表

好淡都不做, 一買就等輸錢 
乖,你無錢玩就睇住先,我一陣間帶你飲茶😂😂😂

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-7-22 10:47 AM 發表

乖,你無錢玩就睇住先,我一陣間帶你飲茶😂😂😂
傻仔, 日日送錢養大狼狗  

引用:
原帖由 老千股1171 於 2021-7-22 10:50 AM 發表

傻仔, 日日送錢養大狼狗  
我而家去飲茶,飲完執嘢返嚟餵你😂😂😂

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-7-22 10:51 AM 發表

輸果D 唔POST 出來, 何況點知你是咪莊家D打手或員工, 點證明你是真散戶,
即是做媒 , 想引人落注, 你未夠班,
POST 圖就是最白痴手法
點知你真假

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-7-22 10:51 AM 發表

唔知你咩背景, 點知你是咪紅2代富2代有莊家關係, 有人照, 總之唔好煽動大部份人做錯決定中伏好淡通殺局,
唔做唔錯, 眼看手勿動, 一直等時機

引用:
原帖由 老千股1171 於 2021-7-22 10:53 AM 發表

輸果D 唔POST 出來, 何況點知你是咪莊家D打手或員工, 點證明你是真散戶,
即是做媒 , 想引人落注, 你未夠班,
POST 圖就是最白痴手法
點知你真假
話你傻仔一啲都無錯,我叫你入貨就打手啫,而家我係出貨呀,咪L阻住我數錢😂😂😂

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-7-22 10:56 AM 發表

話你傻仔一啲都無錯,我叫你入貨就打手啫,而家我係出貨呀,咪L阻住我數錢😂😂😂
通常得閒挑引人, 用傻仔眨低人, 同你沒仇沒怨, 好似蛆蟲咬人, 不放,  因為我睇穿莊家, 就即派買賣圍證據打手派來招呼我
我唔得閒理你, 只勸其他散戶小心好淡通信殺局.

引用:
原帖由 Peony8868 於 2021-7-22 10:56 AM 發表

師兄有料,樓主無錢

引用:
原帖由 glassroom2007 於 2021-7-22 10:59 AM 發表

師兄有料,樓主無錢
香討就係坐滿曬啲無錢無料磚家,成日9噏見頂見底😂😂😂

搏中隻3333反彈就係有料?
搏唔中咁係咩?

沒錢唔緊要, 我有口篤爆港股莊棋

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2021-7-22 11:01 AM 發表

搏中隻3333反彈就係有料?
搏唔中咁係咩?
你有錢博先講啦

最怕你唔來?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]