• 瀏覽: 1,160
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
5/28大C睇3幻,當日收報29124 ; 6/22收報 28309

熱賣及精選
6/25 大C睇3幻,當日收報29288 ; 7/8收報27153

7/16大C睇2幻8再上,當日收報28004;7/21收報27224

都唔知食咩大... 睇親都相反...
事不偶然...

亂估都有50%中丫..

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-22 01:13 AM 發表

事不偶然...

亂估都有50%中丫..
咁短時間連中3次,每次同預測差800-2000點,燈力大強

大師 話唔跌邊有平貨你買, 如果明天同後天升返上去, 一定串散戶唔識低位儲貨

引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-7-22 01:30 AM 發表

大師 話唔跌邊有平貨你買, 如果明天同後天升返上去, 一定串散戶唔識低位儲貨
大C厚面皮同死撐最叻

\l/

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-7-22 01:13 AM 發表

事不偶然...

亂估都有50%中丫..
食大戶狗糧,你睇佢咁西肥就知油水充足啦

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-22 01:32 AM 發表

大C厚面皮同死撐最叻
金融界top sales

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-22 01:32 AM 發表

大C厚面皮同死撐最叻
吹咩, 佢係多fans 又有輪商, ETF 基金 搵佢上節目

一野追返晒兩日跌幅

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-7-22 01:43 AM 發表

金融界top sales
金容瘋水屍

引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-7-22 09:43 AM 發表

一野追返晒兩日跌幅
唔係佢,恆指應該上咗28800

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-22 09:49 AM 發表

唔係佢,恆指應該上咗28800
識玩緊係撈平牛la, 昨日入隻26800牛 又食埋糊。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]