• 瀏覽: 1,262
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
大屍\|/

熱賣及精選
引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-7-22 09:51 AM 發表

識玩緊係撈平牛la, 昨日入隻26800牛 又食埋糊。
我玩正股,唔玩牛熊,現水平只投放10-20%資金

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-22 09:53 AM 發表

我玩正股,唔玩牛熊,現水平只投放10-20%資金
前兩日 都唔知為何跌(除左港匯弱) 中國日本美國基本面走勢唔太差, 香港自插 剛剛好落副26900-27000邊 形成雙底 支持, 靚位入牛。

引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-7-22 09:58 AM 發表

前兩日 都唔知為何跌(除左港匯弱) 中國日本美國基本面走勢唔太差, 香港自插 剛剛好落副26900-27000邊 形成雙底 支持, 靚位入牛。
香港股市有佢獨特性,睇A股一日不破4000,恆指就唔會破31000,就知佢見頂後一浪低於一浪

小米又虧左
富途牛牛日日淨買入排第一

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-7-22 01:13 PM 發表

小米又虧左
富途牛牛日日淨買入排第一
小米唔驚,長揸一定40-50

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-22 01:32 AM 發表

大C厚面皮同死撐最叻
佢今日有神言嗎?

引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-7-22 09:58 AM 發表

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-22 01:58 PM 發表

佢今日有神言嗎?
彭偉新:恒指仍勢弱 或再跌多1000點
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210722/bkn-20210722073021917-0722_00842_001.html

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-22 01:58 PM 發表

佢今日有神言嗎?
唔見有大C

引用:

佢今日有神言嗎?
沈振盈:短期低位或已出現 看好8月市況
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210723/bkn-20210723132804956-0723_00842_001.html

引用:

佢今日有神言嗎?
大C又睇好8月

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-23 02:20 PM 發表

大C又睇好8月
大屍近月既作風點解咁似2008當年既

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-7-23 02:16 PM 發表

沈振盈:短期低位或已出現 看好8月市況
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210723/bkn-20210723132804956-0723_00842_001.html
佢係咪痴撚左線, 之前唔係話8-9月美股崩咩?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-23 02:23 PM 發表

佢係咪痴撚左線, 之前唔係話8-9月美股崩咩?
睇佢俾料要睇方向報,因為3出3中(面對大眾),其他Utube 唔使睇(面對特定客戶)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]