• 瀏覽: 4,624
  • 回覆: 64
  • 追帖: 24
利申: 我有兩隻收息股坐咗12年, 冇任何衍生在手, 知道走勢亦不會落注。我唔收學生, 唔開壇改運, 預測唔會俾兩個位升跌都中個隻, 錯一定認衰。

我計算: 年尾23000-23500

現在: 明天無論跌多少, 我估26500-26800, 後天會死貓彈, 一直彈到下星期三。

之後點行之後再講。

此帖目的: 就係就算送個水晶球俾你, 加上耶穌打電話講埋走勢你知, 你都係會輸! 衍生就係咁L邪!🤣 係股票世界, 大戶>神。

熱賣及精選
唔好牙

救命

引用:
原帖由 tttpt 於 2021-7-21 08:29 PM 發表

唔好牙
改變睇法味

引用:
原帖由 sang1432 於 2021-7-21 08:30 PM 發表

改變睇法味
我認為係一底高於一底,差唔多啦,上次股災咩底,依家準備係咩底

引用:
原帖由 sang1432 於 2021-7-21 08:30 PM 發表

改變睇法味
所以我依然維持自己睇法

引用:
原帖由 Fenlius 於 2021-7-21 08:28 PM 發表

利申: 我有兩隻收息股坐咗12年, 冇任何衍生在手, 知道走勢亦不會落注。我唔收學生, 唔開壇改運, 預測唔會俾兩個位升跌都中個隻, 錯一定認衰。

現在: 明天無論跌多少, 我估26500-26800, 後天會死貓彈, 一直彈到下星期三。

之後點行之後再講。

此帖目的: 就係就算送個水晶球俾你, 加上耶穌打電話講埋走勢你 ...
讓我21000再買貨,
今次又賺半🏀
(27000第一注超輕注)Cash is King 留多啲資金,超大調整或股災買貨,好過跌1-2千點又去高追

引用:
原帖由 tttpt 於 2021-7-21 08:33 PM 發表

所以我依然維持自己睇法
睇下幾時大夾淡姐

引用:

改變睇法味
2020年升上來嘅上升軌仲未破

引用:
原帖由 Fenlius 於 2021-7-21 08:28 PM 發表

之後點行之後再講。

此帖目的: 就係就算送個水晶球俾你, 加上耶穌打電話講埋走勢你 ...

樓主 猛料 

信大c

支持!
港女終於要見22000

股災只用個半月

道指暴跌中

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]