• 瀏覽: 1,105
  • 回覆: 24
點解今日隻佳兆業健康可以去到升幅榜首位咁勁?

附件

111.png(1.14 MB)

2021-7-21 05:10 PM

熱賣及精選
咁升法一啲都唔健康

關我鬼事咩,又冇買

新聞就得一樣,前兩日啱啱公布控股股東郭英成嘅女郭灝麗獲委任為執行董事,年僅22歲,今年6月畢業於倫敦藝術大學

唔信邪 , 你買D 睇下

引用:
原帖由 人中呂布馬赤兔 於 2021-7-21 05:25 PM 發表

新聞就得一樣,前兩日啱啱公布控股股東郭英成嘅女郭灝麗獲委任為執行董事,年僅22歲,今年6月畢業於倫敦藝術大學
就咁咋?

全部向下炒

聽到已經無力抵抗

引用:
原帖由 西瓜大王 於 2021-7-21 05:34 PM 發表

就咁咋?
消息一公布完股價連炒兩日,你話唔係莊做嘢都無人信,唔通真係大家齊齊賀22歲太子女上場咩?!

乜佳兆業健康係內房股?

876 佳兆業健康 係 醫療器械及服務 , 唔關內房事架

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2021-7-21 05:44 PM 發表

乜佳兆業健康係內房股?
我知佢係做美齒生意,原本係諗住母公司受狙擊,阿仔點都有影響

引用:
原帖由 dhj 於 2021-7-21 05:50 PM 發表

876 佳兆業健康 係 醫療器械及服務 , 唔關內房事架
我知啊,我意思係1638都唔掂點解佢會升啫,又唔見有乜利好新聞

引用:
原帖由 人中呂布馬赤兔 於 2021-7-21 05:41 PM 發表

消息一公布完股價連炒兩日,你話唔係莊做嘢都無人信,唔通真係大家齊齊賀22歲太子女上場咩?!
郭英成幫啲仔女安排好晒,阿仔郭曉群去同富邦爭康宏,一個女買星島,一個女就坐入旗下上市公司做執董

係咪房住不炒的概念?

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]