• 瀏覽: 572
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
恆指將會爆升到34000,國家好野
今日只限此帖 好快人人派一支藍月亮

熱賣及精選
給你贊,唔通乃西咩!

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-7-21 12:53 PM 發表

給你贊,唔通乃西咩!
好快人人一支藍月亮

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-7-21 12:53 PM 發表

給你贊,唔通乃西咩!
唔睇好垃圾恆指唔代表乃西!!
深證同GX D組合好好多
恆指被班狗層攪死左

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-7-21 01:12 PM 發表

唔睇好垃圾恆指唔代表乃西!!
深證同GX D組合好好多
恆指被班狗層攪死左
所以一早叫左睇恆指等同飲藍月亮 直接用etf 當指數睇版塊好過,但想講科技版塊真係好弱,基本上冇咩點升過

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-7-21 12:51 PM 發表

你仲揸住藍月亮

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-7-21 01:22 PM 發表

所以一早叫左睇恆指等同飲藍月亮 直接用etf 當指數睇版塊好過,但想講科技版塊真係好弱,基本上冇咩點升過

我都幾個月前不停講,班仆街係咁用恆指幫大戶接,唔死先奇

"cut loss short,let profit run"
樓主, 係咪輸到short 咗?
唔好睇唔開喎, 下一round 再嚟過囉, 希望在明天嘛

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-7-21 12:51 PM 發表

嘻嘻,曱甴仆街先唱衰自己嘅民族同反自己嘅基因,你唔會呱?

引用:
原帖由 虎影俠 於 2021-7-21 01:22 PM 發表

可惜個個當正恆指代表晒一切
資金跟住佢出入

引用:
原帖由 巴士真心事 於 2021-7-21 01:26 PM 發表

嘻嘻,曱甴仆街先唱衰自己嘅民族同反自己嘅基因,你唔會呱?
如果恆指班9層係黃屍底呢?

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-7-21 01:24 PM 發表

你仲揸住藍月亮
仲未走呀

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-7-21 01:28 PM 發表

如果恆指班9層係黃屍底呢?
其實係都唔奇

不買老千股

909你有無貨?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]