• 瀏覽: 27,653
  • 回覆: 85
  • 追帖: 3
阿爺  忍唔住要出手   懲罰大企業

網信辦:快手、騰訊QQ等平台涉軟色情等問題被約談並處罰

據《網信中國》報道,中央網信辦決定即日起啟動「清朗-暑期未成年人網絡環境整治」專項行動。近期,針對快手(01024.HK)   、騰訊(00700.HK)    旗下騰訊QQ、淘寶、新浪微博、小紅書等平台傳播兒童軟色情表情包、利用未成年人性暗示短視頻引流等問題,網信部門依法約談平台負責人,責令限期整改,全面清理處置相關違法違規信息和賬號,並對平台實施罰款處罰。

http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-con/NOW.1114258/latest-news

熱賣及精選
未成年人網絡環境整治

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
你的平台server公安全部去到.公安平時冇睇㗎咩?係咪應該處罰埋公安?

罸幾多?

宣淫宣毒危害國家安全支持中央嚴打

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-7-21 12:40 PM 發表

罸幾多?
睇梨荷包有幾多

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-7-21 12:41 PM 發表

真係唔知大6有呢D野喎

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
科技呢幾年都唔洗買了

呢排手緊呀 各位快快磅水啦

阿爺帶頭 做空股市

引用:
原帖由 sylim 於 2021-7-21 12:48 PM 發表

呢排手緊呀 各位快快磅水啦
你估在月球唔使錢架

痴線,就來打飛機都要禁

去除色情👍🏻👍🏻👍🏻

丫爺缺水

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-7-21 12:41 PM 發表

唔係三孩政策咩無色情點增強性慾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]