• 瀏覽: 25,472
  • 回覆: 236
  • 追帖: 6
利申:13.38有貨⋯⋯有冇同路可以圍爐傾下發生什麼事

熱賣及精選
斬倉 保平安

引用:
原帖由 香港股市向下炒 於 2021-7-19 03:55 PM 發表

斬倉 保平安
同隻恒大咁係咁沖

微盟唔好要 14號果日 莊貨已經走晒, 剩返D蟹貨

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-7-19 03:59 PM 發表

微盟唔好要 14號果日 莊貨已經走晒, 剩返D蟹貨
14號什麼事會走哂

引用:
原帖由 gg1984 於 2021-7-19 04:03 PM 發表

14號什麼事會走哂
唔知, 我剩係睇成交 沽貨, 無咩研究依隻股票

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-7-19 04:07 PM 發表

唔知, 我剩係睇成交 沽貨, 無咩研究依隻股票
多謝師兄意見,之前聽有人仲30蚊有貨唔個點算

恭喜恭喜

引用:
原帖由 gg1984 於 2021-7-19 04:08 PM 發表

多謝師兄意見,之前聽有人仲30蚊有貨唔個點算
應該公司有壞消息唔公佈出黎, 如果太高位買左 而股價向下插到唔停 只可以用老方法放返部份出黎買熊, 再向下插用槓桿補返損失

我睇如果要上返30蚊就真係要好長時間, 因為剛剛頭先1點鐘仲有人持貨$12.2  39.8萬股 迫住要止蝕沽返出黎

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-7-19 04:16 PM 發表

應該公司有壞消息唔公佈出黎, 如果太高位買左 而股價向下插到唔停 只可以用老方法放返部份出黎買熊, 再向下插用槓桿補返損失

我睇如果要上返30蚊就真係要好長時間, 因為剛剛頭先1點鐘仲有人持貨$12.2  39.8萬股 迫住要止蝕沽返出黎
個個人都好重貨,果然係大戶

19左右入,無驚過,企業前景正面,行內知名度甚高,700都係佢用戶,用平均成本法去玩就得。

引用:
原帖由 nicky82 於 2021-7-19 04:54 PM 發表

19左右入,無驚過,企業前景正面,行內知名度甚高,700都係佢用戶,用平均成本法去玩就得。
我有朋友成本價都18.5

之前升得太多d人發過豬頭,而家想震下倉呃下貨想再翻兜一獲

引用:
原帖由 筷子兄弟草 於 2021-7-19 04:58 PM 發表

之前升得太多d人發過豬頭,而家想震下倉呃下貨想再翻兜一獲
同然,不過要睇準位入吾易

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]