• 瀏覽: 8,931
  • 回覆: 32
我想撻,想轉買粉嶺,係咪首期全部冇得拎番?

熱賣及精選
引用:
原帖由 西部性感的手袋 於 2021-7-17 08:04 PM 發表

賠訂同下次請早

撻可以, 但轉買就唔可以了. 下期再抽

有寫明,好似收5%,自己睇番,撻左無得同期買番架咼,你諗清楚先未呀。

引用:
原帖由 西部性感的手袋 於 2021-7-17 08:04 PM 發表

撻訂唔叫你比雙倍已經好好啦⋯⋯仲想轉買第二度?冇可能,諗清楚好喎

為有裝蚊網晚上關窗

引用:

簡單啲,收樓後唔洗裝修,
丟空佢 3 年,到時再放去「白居二」,
賣樓得到嘅錢,到時再供多一百幾十萬,
咁就夠買粉嶺舊樓私樓,隨時仲近啲火車站添!

PS. 馬鞍山 270呎,閒閒地都要叫 15K一呎啦。
270 X 15000 =405萬
咁你座向好,樓層高,叫上 430萬,
對於好想好想住馬鞍山嘅白居二黎講,
佢再望望馬鞍山,400萬夠買幾大,樓齡幾多年,
咁呢,佢就唔會覺得你「貴」。

撻了金錢損失外,下一期未必抽到甘前可買樓。要三思。

引用:
原帖由 宇宙勇敢的裙 於 2021-7-20 01:21 AM 發表

撻了金錢損失外,下一期未必抽到甘前可買樓。要三思。
條傻膠有無限金錢,怕什麼

任何新發展區一定會有蚊,那方向都無法避免,等到附近都發展起來,就會自然減少,如怕的話生蟲雞大西北所有盤唔洗賣啦。

唔理低層高層都實裝蚊網架啦~
你開放式,綠定白表
如綠俾好少都仲可以諗下既
買果陣無實地睇同諗清楚既咩

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-7-19 08:01 PM 發表

簡單啲,收樓後唔洗裝修,
丟空佢 3 年,到時再放去「白居二」,
賣樓得到嘅錢,到時再供多一百幾十萬,
咁就夠買粉嶺舊樓私樓,隨時仲近啲火車站添!

PS. 馬鞍山 270呎,閒閒地都要叫 15K一呎啦。
270 X 15000 =405萬
咁你座向好,樓層高,叫上 430萬,
對於好想好想住馬鞍山嘅白居二黎講,
佢再望望馬鞍山,400萬夠買幾大,樓齡幾多 ...
萬5一呎有咁多 ?14xxx都話得姐

引用:
原帖由 beckham17 於 2021-7-20 08:21 PM 發表

萬5一呎有咁多 ?14xxx都話得姐
上網睇錦鞍都係12000度
何來15000

引用:
原帖由 pplaw1986 於 2021-7-21 12:11 PM 發表

上網睇錦鞍都係12000度
何來15000
佢講幾年後。

引用:
原帖由 briancccc 於 2021-7-21 07:39 PM 發表

佢講幾年後。
收樓兩年後, 賣樓3年後, 都2027年
咁我就唔知啦, 咁講鑽石山到時係咪要有19000 尺

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]