• 瀏覽: 50,408
  • 回覆: 554
  • 追帖: 135
mini絶天下:
中樞區間拉闊了,現在是屬於中樞區域反彈,幅度會更大。😁

這是日線抄底訊號

以現在夜期走去勢,星期一肯定出底分型了。
星期一有低需要揸上。

看看日圖恒現貨,今日之前的底分型陰陽燭都是陰陽陽三支燭組成,而家是陰陽加星期一陽硬。😁

出了底分後,反彈日數可以由8日至到14日咁上下。

看看這幅抄底圖,大家係咪變得有信心呢!😁😄

日線STC亦都出C了,又增加信心。

MFI亦在低位,RSI更作出反彈訊號了,又再增加信心。😂

最後就是macd,日線和4小時圖還在低位,但2小時圖已發出C訊號,只要星期一高開就會改變日線和4小時圖macd走勢。
恒指現貨日線阻力在570,開市基本即穿,因上升幅度關係,上升中樞區域隨時會展開製造筆和線段。

熱賣及精選
Deep V

引用:
原帖由 minishopshop 於 10/7/2021 08:55 發表

mini絶天下:
中樞區間拉闊了,現在是屬於中樞區域反彈,幅度會更大。😁
這是日線抄底訊號

以現在夜期走去勢,星期一肯定出底分型了。
星期一有低需要揸上。

看看日圖恒現貨,今日之前的底分型陰陽燭都是陰陽陽三支燭組成,而家是陰陽加星期一陽硬。😁

出了底分後,反彈日數可以由8日至到14日咁上下。

看看這幅抄底圖,大家係咪變得有信心呢!😁😄

日線STC亦 ...
目標幾多

南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛南無阿彌陀佛
纏論108篇教你如何炒股,其理論搏大精湛。
建議必需一看。

引用:
原帖由 teeschina1980 於 2021-7-10 09:36 發表

目標幾多
日線中樞區間擴闊至27570-29470,中間震盪就看你的操作。

引用:
原帖由 minishopshop 於 2021-7-10 09:40 AM 發表

日線中樞區間擴闊至27570-29470,中間震盪就看你的操作。
27-29

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-10 10:03 AM 發表

27-29
2幻9不錯

唔識睇

29000啦,呢一年都係27000-30000呢個區間炒,已經食過幾轉

引用:
原帖由 天空的估神 於 2021-7-10 11:00 發表

唔識睇
乜嘢唔識睇?

引用:
原帖由 minishopshop 於 2021-7-10 09:36 AM 發表

纏論108篇教你如何炒股,其理論搏大精湛。
建議必需一看。
睇完完全唔知佢寫乜😭

引用:
原帖由 蝦毛公 於 2021-7-10 12:47 發表

睇完完全唔知佢寫乜😭
什麼時候睇完的理解到那裡,等我有空時講解下

引用:
原帖由 minishopshop 於 2021-7-10 12:50 PM 發表

什麼時候睇完的理解到那裡,等我有空時講解下
其實基本上係上升/下降,之後平台,之後上升/下降。但成件事攪到好複雜完全唔明

還會反彈285上嗎?

支持mini

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]