• 瀏覽: 89,353
  • 回覆: 19
  • 追帖: 25
比番D錢我  

舊AC 死左...新AC 黎過
熱賣及精選
引用:
原帖由 徐晃 於 2021-7-2 11:03 AM 發表

Lam姐最近忙咩
忙同我老媽子睇醫生....一陣又要去整牙,
一陣又話眼唔妥去睇眼科,睇完眼科又話唔係眼有問題要去睇腦科..
唉...我都唔知自己做緊咩

引用:
原帖由 anthonyy 於 2021-7-2 11:36 AM 發表

take care lam 姐
謝謝啦....去廸廸尼打完針好似有福袋送...快去拎...

引用:
原帖由 lo90 於 2021-7-4 09:44 PM 發表

你就黑
有你係樹..邊敢認比你黑呀...
唔好講0甘多..快D拎錢去買奶啦

獨奶咪掂....之前估值發水發到恐怖....執到錢都買第樣

引用:
原帖由 司農神君 於 2021-7-5 01:04 PM 發表

香港不嬲3個中有1個精神有問題
你以架先知咁
0甘老人院都有好多精神病人...係唔係要改標題..叫做精神病院

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-7-5 01:34 PM 發表

Lam 姐 我個倉跌到仆晒街
you are not alone

比番D錢我

買2800...買狗生狗收息啦

引用:
原帖由 anthonyy 於 2021-7-8 03:50 PM 發表

如果一個唔好彩, 仲有50年命啊陰公
0甘就慘啦...成百歲,即係仲要做左30年呀

引用:
原帖由 徐晃 於 2021-7-16 10:14 AM 發表

咁你止蝕啦...
我都輸到爆晒光

Lam姐有咩心水股 @Lamlamleee
水底姐有咩心水股 @水底扁扁的OL
只係加D收息股咋.....想買個D又趺唔落,有個D又唔升
輸少當嬴

今日仲咩又大趺架

MOLA MOLA..比番D錢我

究竟有冇人講今日咩事趺呀

引用:
原帖由 魯圖 於 2021-7-26 01:38 PM 發表

算啦.............唔睇啦
去睇CCTV 有直播

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]