• 瀏覽: 224,627
  • 回覆: 3,517
  • 追帖: 159
引用:
原帖由 bilibala33 於 13-7-2021 10:37 AM 發表

水兄,1029點睇
末到當炒低位先好入

熱賣及精選

引用:
原帖由 eman666 於 2021-7-13 11:07 AM 發表

1523沽左未?
未,冇咁快

引用:
原帖由 eman666 於 2021-7-13 11:09 AM 發表

目標看多少?
冇目標,持有到業績倒退先沽貨,始終息率高,小弟0.5嘅貨都收22厘息,唔捨得沽住

水兄:451有冇得諗?

引用:
原帖由 楊b 於 13-7-2021 12:46 PM 發表

水兄:451有冇得諗?
所有二三線能源股升到差唔多,冇乜位再上,彭sir ,講得啱,因為3800停牌,冇得炒,去咗712,757,451,1250你睇750已經開始冇力,712,炒家不斷出貨,現價不考慮,低位先可以入,如果入,可以博712,757,有機會發盈喜,賺錢即走,要等回吐

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-7-13 12:58 PM 發表

所有二三線能源股升到差唔多,冇乜位再上,彭sir ,講得啱,因為3800停牌,冇得炒,去咗712,757,451,1250你睇750已經開始冇力,712,炒家不斷出貨,現價不考慮,低位先可以入,如果入,可以博712,757,有機會發盈喜,賺錢即走,要等回吐
多謝水sir

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-7-13 12:58 PM 發表

謝謝水兄

今早,有人話2137,尾市,應該會有包銷商托上招股價上,比人沽

點解次次發盈喜都介紹,上次358發盈喜又係高位介紹,次次跟都會輸

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-7-13 01:02 PM 發表

今早,有人話2137,尾市,應該會有包銷商托上招股價上,比人沽
23.3走了

引用:
原帖由 水冷機 於 2021-7-13 01:02 PM 發表

今朝低位冇買..仲入唔入好呀😂

引用:
原帖由 B0204888789 於 13-7-2021 01:25 PM 發表

今朝低位冇買..仲入唔入好呀😂
唔入,唔知方向

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]