• 瀏覽: 1,704
  • 回覆: 16
據內地媒體報道,總部位於南非開普敦的加密貨幣投資平台Africrypt,南非一對兄弟最近連同價值36億美元的比特幣人間蒸發
https://plus01media.com/finance/20210624/africrypt-ameer-cajee-ameer-cajee-btc
生要見人 死要見屍...

熱賣及精選
又話比特幣好安全嘅,
點會比人偷走?

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-6-24 06:55 PM 發表

又話比特幣好安全嘅,
點會比人偷走?
好安全嘅意思係去中心化. 咩都有私隱.  佢走咗你都揾佢唔到.

所以對個賊嚟講, 係好安全嘅.

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-6-24 06:55 PM 發表

又話比特幣好安全嘅,
點會比人偷走?
你聽邊個講?你又信?

成日被偷

因為贏太多

引用:
原帖由 飛鷹_ 於 2021-6-24 07:01 PM 發表

好安全嘅意思係去中心化. 咩都有私隱.  佢走咗你都揾佢唔到.

去中心化有私隱,
等於全世界都可以唔使交稅,
比特幣實現這點=等於全世界GG所有公共機構倒閉

香港新開左好多幣平台
睇下幾時d傻仔比人割韭菜

好似大陸有幾個平台做得唔錯,但上一排已被割韭菜,存入虛疑幣的市民輸晒。

根本好多平台都是老千集團

引用:
原帖由 飛鷹_ 於 2021-6-24 07:01 PM 發表

🤣🤣🤣

引用:
原帖由 追魂大美人 於 2021-6-24 06:52 PM 發表

據內地媒體報道,總部位於南非開普敦的加密貨幣投資平台Africrypt,南非一對兄弟最近連同價值36億美元的比特幣人間蒸發
https://plus01media.com/finance/20210624/africrypt-ameer-cajee-ameer-cajee-btc
生要見人 死要見屍...
又話係虛擬嘅😱😱

唔係俾人偷就係唔記得咗密碼,邊度安全

可能呢兩兄弟同中本聰一樣,都係Al人😏😂😂

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。
上次日本平台出事,又吾見幾十億,今次到南非😫

主題標籤 #投資
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]